Піар-фільм від офісу Зеленського знімала компанія Кирила Тимошенка – ЗМІ

Піар-фільм від офісу Зеленського знімала компанія Кирила Тимошенка – ЗМІ

30 Вересня 2021
2949
30 Вересня 2021
10:25

Піар-фільм від офісу Зеленського знімала компанія Кирила Тимошенка – ЗМІ

2949
У фільмі Кирило Тимошенко найчастіше з усіх з’являється з коментарями.
Піар-фільм від офісу Зеленського знімала компанія Кирила Тимошенка – ЗМІ
Піар-фільм від офісу Зеленського знімала компанія Кирила Тимошенка – ЗМІ

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко опікувався зйомками піар-фільму про святкування Дня Незалежності «30 років незалежності. За лаштунками», який був показаний в етері сімох українських каналів. Про це повідомляє hromadske з посиланням на джерела у президентській команді.

«Це точно Кирило знімав. ФОП "Нестеренко А.В." — підрядник. А фільм — Кирилів, про те, який він молодець», розповів співрозмовник.

У фільмі Тимошенко найчастіше з усіх з’являється з коментарями 9 разів. Наступним є голова Офісу президента Андрій Єрмак 7 разів, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 5 разів. Коментарі Володимира Зеленського до цього «спецпроєкту» не записували.

«Якщо нема президента, тоді це для президента, щоб він побачив. Кирило хотів зробити приємне собі та Єрмаку», підсумував співрозмовник. 

У коментарі hromadske шефредактор Суспільного Юрій Макаров повідомив, що автором фільму є Андрій Нестеренко, який був режисером урочистостей на Майдані. Фінальний титр фільму також свідчить, що формально зйомками займався «ФОП Нестеренко А.В.».

Сам Кирило Тимошенко проігнорував запит видання щодо його причетності до зйомок фільму. 

24 вересня Офіс президента анонсував показ спецпроєкту «30 років незалежності. За лаштунками», одразу ж фільм почав виходити в етері національних телеканалів. Фільми показали ICTV, «Інтер», «Україна 24», «Дом», «1+1» і «Україна» та «UA: Перший». Фільм мав рейтингові показники, нижчі за середні на всіх каналах, які його показали.

Медіаексперти припускають, що національні телеканали «добровільно-примусово» продемонстрували фільм, який є піар-проєктом Офісу президента

За інформацією джерел «Детектора медіа», до телеканалів із проханням продемонструвати цей фільм зверталася генеральна директорка Директорату з питань інформаційної політики Офісу президента Ірина Побєдоносцева. Побєдоносцева відмовилася коментувати «Детектору медіа» трансляцію провідними каналами фільму, сказавши, що перебуває на лікарняному.

«Детектор медіа» звернувся з офіційним запитом і сподівається отримати коментар представників Офісу президента щодо виробників, фінансування та умов розміщення фільму в ефірі телеканалів. 

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2949
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду