Геращенка призначили радником міністра внутрішніх справ

Геращенка призначили радником міністра внутрішніх справ

30 Серпня 2021
9541
30 Серпня 2021
16:26

Геращенка призначили радником міністра внутрішніх справ

9541
Відповідний висновок можна зробити з повідомлення Держприкордонслужби України.
Геращенка призначили радником міністра внутрішніх справ
Геращенка призначили радником міністра внутрішніх справ

Колишній заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко призначений радником очільника МВС Дениса Монастирського, про що свідчить повідомлення Держприкордонслужби України.

28 липня Геращенко брав участь у нараді МВС, ДПСУ та Державної геокадастрової служби, у повідомленні пресслужби прикордонного відомства він зазначений як радник голови МВС.

На нараді, зокрема, обговорювалося питання інвентаризації земель уздовж держкордону, а також передачі цієї території в постійне користування прикордонниками.

«Учасники домовилися про проведення повної інвентаризації земель, подальше забезпечення належного оформлення, а також реалізацію першочергових завдань з інженерного облаштування кордону», – зазначається на сайті.

Офіційних повідомлень про призначення Геращенка радником голови МВС наразі немає.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Антона Геращенка та директора департаменту комунікацій МВС Артема Шевченка.

4 серпня 2021 року Кабмін звільнив Геращенка з посади заступника міністра внутрішніх справ. Геращенка призначили заступником міністра внутрішніх справ України у вересні 2019 року. Він, зокрема, відповідав за зв'язок із ЗМІ.

13 липня 2021 року очільник МВС Арсен Аваков повідомив, що подав заяву про відставку з посади міністра. Своє рішення Аваков не коментував. 

Аваков очолював Міністерство внутрішніх справ з 2014 року, зокрема, за каденції Петра Порошенка, і за часів Володимира Зеленського, якого було обрано президентом у 2019 році.

15 липня Верховна Рада підтримала відставку Арсена Авакова, за це рішення проголосував 291 депутат. 

Новим головою МВС 16 липня був призначений народний депутат фракції «Слуга народу» Денис Монастирський. Його кандидатуру підтримав 271 нардеп.

Фото: Антон Геращенко/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9541
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася
942 дн. тому
Дерьмо не тонет - закон природы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду