Петра Порошенка облили зеленкою (ВІДЕО)

Петра Порошенка облили зеленкою (ВІДЕО)

24 Серпня 2021
10240
24 Серпня 2021
17:52

Петра Порошенка облили зеленкою (ВІДЕО)

10240
Поліція затримала нападника.
Петра Порошенка облили зеленкою (ВІДЕО)
Петра Порошенка облили зеленкою (ВІДЕО)

П’ятого президента, власника «5 каналу» та каналу Прямий Петра Порошенка облили зеленкою після Маршу захисників у центрі Києва. Про це повідомляє «Українська правда».

Інцидент трапився близько 17:10.

За словами прессекретарки голови Національної поліції Мар'яни Рева, Порошенка доставлено до відділу поліції, вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

По медичну допомогу експрезидент поки не звертався.

Як пише видання, нападника затримали.

Нагадаємо, у Івано-Франківську в ніч на 25 червня 2021 року проросійського блогера Руслана Коцабу облили зеленкою. Він отримав хімічний опік рогівки ока.

Фото: Скріншот

Відео: Ютуб канал «4 студія»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10240
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Helga
977 дн. тому
Спеціально таке відео знайшли?)) Бо оригінал є власністю "Страни.UA", там ще зверху присутнє їхнє лого, а цей канал його вкрав й обрізав.
Галина
978 дн. тому
Невігласи,хто це зробив За цим Президентом стоять мільони виборців Він може комусь не подобатись, але він багато зробив для України. Час покаже.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду