Офіс президента анонсував пресконференцію Зеленського і Меркель

Офіс президента анонсував пресконференцію Зеленського і Меркель

20 Серпня 2021
2597
20 Серпня 2021
15:40

Офіс президента анонсував пресконференцію Зеленського і Меркель

2597
Зустріч президента Зеленського та канцлера Меркель зі ЗМІ запланована на 14 годину неділі, 22 серпня.
Офіс президента анонсував пресконференцію Зеленського і Меркель
Офіс президента анонсував пресконференцію Зеленського і Меркель

Президент України Володимир Зеленський та федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель у неділю, 22 серпня, проведуть зустріч із представниками засобів масової інформації.

«22 серпня відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського та Федерального канцлера Федеративної Республіки Німеччина Ангели Меркель», – повідомила пресслужба ОП.

Зустріч президента Зеленського та канцлера Меркель зі ЗМІ запланована на 14 годину. Захід відбуватиметься у Маріїнському палаці.

У зв’язку з обмеженнями, встановленими з метою запобігання поширенню коронавірусу, кількість представників засобів масової інформації, які зможуть взяти участь у заході, буде обмеженою до 35 осіб.

Для акредитації необхідно до 16:00 20 серпня надіслати на адресу apu@apu.gov.ua таку інформацію:

  1. Прізвище, ім'я та по батькові;
  2. Назва ЗМІ;
  3. Посада;
  4. Телефон;
  5. Копія редакційного посвідчення.

Підтвердження акредитації буде надіслано на вказану в листі електронну адресу. Вхід за паспортами та редакційними посвідченнями. Захід транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних сторінках Офісу президента.

20 серпня Ангела Меркель проведе у Москві перемовини з президентом РФ Володимиром Путіним, 22 серпня канцлер прибуде з візитом до Києва. 

Очікується, що президент Зеленський обговорить з канцлером Меркель питання газогону «Північного потік-2», добудова якого нещодавно була розблокована США. Україна та низка країн Центральної Європи виступають проти запуску цього російсько-німецького проєкту, вважаючи його загрозою для своєї енергетичної безпеки. 

Фото: пресслужба президента України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2597
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду