detector.media
20.08.2021 15:40
Офіс президента анонсував пресконференцію Зеленського і Меркель
Офіс президента анонсував пресконференцію Зеленського і Меркель
Зустріч президента Зеленського та канцлера Меркель зі ЗМІ запланована на 14 годину неділі, 22 серпня.

Президент України Володимир Зеленський та федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель у неділю, 22 серпня, проведуть зустріч із представниками засобів масової інформації.

«22 серпня відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського та Федерального канцлера Федеративної Республіки Німеччина Ангели Меркель», – повідомила пресслужба ОП.

Зустріч президента Зеленського та канцлера Меркель зі ЗМІ запланована на 14 годину. Захід відбуватиметься у Маріїнському палаці.

У зв’язку з обмеженнями, встановленими з метою запобігання поширенню коронавірусу, кількість представників засобів масової інформації, які зможуть взяти участь у заході, буде обмеженою до 35 осіб.

Для акредитації необхідно до 16:00 20 серпня надіслати на адресу apu@apu.gov.ua таку інформацію:

  1. Прізвище, ім'я та по батькові;
  2. Назва ЗМІ;
  3. Посада;
  4. Телефон;
  5. Копія редакційного посвідчення.

Підтвердження акредитації буде надіслано на вказану в листі електронну адресу. Вхід за паспортами та редакційними посвідченнями. Захід транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних сторінках Офісу президента.

20 серпня Ангела Меркель проведе у Москві перемовини з президентом РФ Володимиром Путіним, 22 серпня канцлер прибуде з візитом до Києва. 

Очікується, що президент Зеленський обговорить з канцлером Меркель питання газогону «Північного потік-2», добудова якого нещодавно була розблокована США. Україна та низка країн Центральної Європи виступають проти запуску цього російсько-німецького проєкту, вважаючи його загрозою для своєї енергетичної безпеки. 

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY