Російський канал СТС анонсував прем’єру ще одного серіалу «Студії "Квартал 95"»

Російський канал СТС анонсував прем’єру ще одного серіалу «Студії "Квартал 95"»

21 Травня 2021
2926
21 Травня 2021
14:15

Російський канал СТС анонсував прем’єру ще одного серіалу «Студії "Квартал 95"»

2926
Прем'єра «100 000 хвилин разом» запланована на 7 червня.
Російський канал СТС анонсував прем’єру ще одного серіалу «Студії "Квартал 95"»
Російський канал СТС анонсував прем’єру ще одного серіалу «Студії "Квартал 95"»

Російський телеканал СТС  20 травня анонсував прем’єру комедійного серіалу «100 000 хвилин разом», виробництва «Студії "Квартал 95"».

Прем'єра «100 000 хвилин разом» запланована на 7 червня. Трейлер серіалу опублікували на ютуб-каналі СТС.

Прем’єра цього серіалу відбулася в ефірі каналу «1+1» взимку 2021 року. У головних ролях знялися Руслан Ханумак (він також є режисером серіалу) і Даша Рибак. Серіал розповідає про подружжя, яке після семи років шлюбу опинилось на 69 днів замкненим на карантині у власному будинку. Він – успішний пілот, вона – впевнена у собі фітнес-тренер. Двом лідерам доведеться пройти непросте випробування самоізоляцією. Спочатку проєкт називався «Війна статей», оскільки від початку був задуманий, як історія про вічну «битву» між чоловіком і жінкою. Однак через реалії сучасного світу в сценарій вирішили додати пандемію COVID-19.

«100 000 хвилин разом» не перший серіал, виробництва «Студії "Квартал 95"», який покаже російський СТС, що знаходиться під українськими санкціями.

Нагадаємо, 20 січня 2020 року 16-серійний комедійний серіал «Папік» виробництва студії «Квартал 95» стартував на російському каналі СТС . Права на показ серіалу російський канал СТС придбав у шведського дистрибутора Eccho Rights, яка представляє на міжнародних ринках пакет продуктів студії «Квартал 95» . У січні того ж року серіал з'явився на російській онлайн-платформі More.TV. 5 квітня 2021 року СТС показав прем’єру другого сезону комедійного серіалу «Папік».

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко сказав, що немає закону, який би забороняв продавати таку продукцію. Служба безпеки України повідомила, що не розслідує, як компанія «Студія "Квартал 95"» продала права на свій «Папік» СТС.

Крім того, січні 2021 року стало відомо, що шведська дистрибуторська компанія Eccho Rights продала права на адаптацію проєкту студії «Квартал 95» «Ліга сміху» російському телеканалу СТС. Також російський канал СТС купив серіал «Родичі» виробництва «Кварталу 95».

Фото: стопкадр

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2926
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду