Єрмак вважає, що рейтинг Зеленського падає через дезінформацію

Єрмак вважає, що рейтинг Зеленського падає через дезінформацію

14 Лютого 2021
4173
14 Лютого 2021
13:42

Єрмак вважає, що рейтинг Зеленського падає через дезінформацію

4173
Він також невдоволений рівнем інформаційної політики в країні.
Єрмак вважає, що рейтинг Зеленського падає через дезінформацію
Єрмак вважає, що рейтинг Зеленського падає через дезінформацію

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що рейтинг президента Володимира Зеленського падає, у тому числі, через дезінформацію. Про це він сказав в ефірі каналу «Україна 24».

«Назву кілька причин, я в них упевнений. Причина перша – є якась закономірність, непрості часи, COVID, ми спостерігаємо цю тенденцію не тільки в Україні. Причина друга – проти української влади цілеспрямовано всі два роки працює найпотужніша машина як всередині країни, так і ззовні... Сьогодні потік брехливої ​​інформації, не критики, практично відвертих образ, просто не припиняється. Не будемо говорити, звідки, хто замовник – це всім відомо, не потрібно навіть говорити. Розсудливі люди, які дивляться, слухають, обурені цим потоком», – сказав Андрій Єрмак.

Третя причина, на думку глави ОП, полягає в низькому рівні інформаційної політики влади.

«Третя причина – рівень інформаційної політики залишає бажати кращого. Люди повинні відчувати, що їм стає жити краще, це найголовніше. Але дуже важливо, що робить влада для того, щоб завтра стало жити краще. Влада не має жодного свого телеканалу, проти неї працює абсолютно інша система, на сьогоднішній день причини такі», – сказав Єрмак.

Нагадаємо, Міністерство культури та інформаційної політики України планує створити Центр протидії дезінформації

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4173
Читайте також
05.02.2021 16:00
Ірина Сєдова
для «Детектора медіа»
4 902
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Salvatore
1171 дн. тому
"громких посадок" ТО нет, все так, мелочь пузатую содют, опять же " "судьи" обнаглели, дело неслыханное, им зряплаты и пенсии самые что ни на есть большие, а они еще и мзду берут, окаянные. Барыг от власти развелост видимо-невидимо.
Лисий 73
1171 дн. тому
От ті 73 % під час виборів піаЗЕніста - це не рейтинг його. Це антирейтинг того бриги, що був до нього. А цей як був .....бол комерційно-мовного жанру так ним і залишився.
лида
1171 дн. тому
Ермак издеваеться??? какое ул учшение??? в какой сфере улучшение??? в зарплатах депутатов?? ахметка на колени всю страну поставил а им улучшение???
АНАТОЛИЙ
1171 дн. тому
ЗЕЛЯ С ЕРЕМОЙ БРЕШУТ ИРОДЫ
Віктор Бур
1171 дн. тому
Лишень людина, що ментально чужа українському народу, не знає, або вдає, що не знає, народну мудрість: «Брехнею (Свинарчуки, Роттердам+, Ліпєцк, Торгівля на крові, Повернення Медведчука в політику, Викрадення разом з Байденом 100 млрд. $, Барига, і т.д.) Світ пройдеш (тобто владу здобудеш), та назад не повернешся». От і приходиться шукати пояснення в такому ж багні брехні.
Арсентий
1171 дн. тому
Пиздун Вова ещё тот. Он кинул украинцев как и Ющенко ранее. Подняли цены на газ и свет. Кому лучше стало жить? У Порошенка появились большие шансы быстро вернутся обратно.
Silver
1171 дн. тому
А я то думав, що рейтинг падає через невиконання обіцянок і тотальну брехню та масову корупцію. Тарифи підвищили замість зниження, землю фактично продали, медикам платять копійки, війна не закінчена, канали закривають, корупціонери гуляють на свободі і т.д. Та ще й Вітренка пхнуть в міністри енергетики, це мабуть щоб простих людей потішити.
Киевлянин
1171 дн. тому
Рейтинг действительно падает... т.к. Зеля не смог составить сильную команду... он гавкает на Порошенко а его команда вызывает опасения по коррупции, некомпетентности и заигрыванию с кремлем. Разочарование полное...
Роман
1171 дн. тому
Какой рейтинг? Никаких реформ не сделано и думаю не будет. Внутри страны надо разобраться с ворами и олигархами , а потом искать врагов извне. Байден нормально руководит Украиной.
Одеса
1171 дн. тому
Удивительно, что не приходит в голову, что это результат полного дилетантства как команды, так и лично гаранта. Ну, понятно - небожители, у них все лучше и лучше с каждым днем.
орел
1171 дн. тому
Вава иди уже с Богом нах, брехливое чмо.
Леша
1171 дн. тому
У Зеленского падает рейтинг так как за все время он ничего низделал и но верно делать для страны не будет.Новерно думает пересежу все презеденство.А потом опять перед выборами буду лапшу народу рассказывать.Зеленский тебе больше президентом не быть!!! Только одни пустые обещание!!!
Микола
1171 дн. тому
Рейтинг Вовочки падає не через брехні Засобів Масової інформації. А через брехню самого "весільного президента" Вовчки, який почав брехати ще два роки тому. Спочатку проте що віна через Пороха і Маданутих треба лише перестати стріляти. Що до Ковід-19 це взагалі цілий рік брехні та заробляння бариг від МОЗ і любих друзів Вовочки. І це тільки частина правди.
бандерівець
1171 дн. тому
обмовка по-фрейду: зеленоморде і дєрьмак так забрехались, що вуличні шльондри в порівнянні з ними- праведники
бандерівець
1171 дн. тому
де мій коментар, виродки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду