Канал «Україна» покаже прем'єру серіалу «У полоні минулого»

Канал «Україна» покаже прем'єру серіалу «У полоні минулого»

10 Лютого 2021
13259
10 Лютого 2021
21:27

Канал «Україна» покаже прем'єру серіалу «У полоні минулого»

13259
У центрі кримінальної мелодрами - таємниці минулого однієї сім'ї, які раптово стають реальністю.
Канал «Україна» покаже прем'єру серіалу «У полоні минулого»
Канал «Україна» покаже прем'єру серіалу «У полоні минулого»

Канал «Україна» покаже прем'єру серіалу «У полоні минулого». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Прем'єра відбудеться 15 лютого о 21:00. Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «Київтелефільм». У центрі кримінальної мелодрами – таємниці минулого однієї сім'ї, які раптово стають реальністю.

За сюжетом, патологоанатом Віра, яка в минулому мала успішну кар'єру хірурга, тепер живе однією роботою і турботами про родичів. Після невдалого роману вона повертається до рідного міста, сподіваючись зрозуміти, як жити далі.

Одного разу Віра дізнається, що її молодшого брата звинувачують в убивстві, яке, за його словами, він не скоював. Ситуація ускладнюється, коли розслідування доручають Федору, від якого у Віри до цього моменту не було таємниць. Але найстрашніше – чим глибше копає Віра, тим більше дивних, неприємних, відверто страшних речей починають відбуватися у їхній родині. Дівчина розуміє: за цими бідами хтось стоїть. Хтось злий, мстивий, який прагне за всяку ціну знищити її сім'ю. Заплатити за їхнє темне минуле, про яке Віра не знає.

Серіал знімався у Києві і його передмісті.

«Серіал про родину, коріння минулого якої наздогнали її у сьогоденні, і тепер доводиться за все розплачуватися. Часто батьки думають, що знають, як жити їхнім дітям, і помиляються. Кожен глядач знайде свої акценти в цій історії, і, можливо, винесе з життя героїв повчальний досвід», – вважає режисер фільму Олександр Мохов.

У ролях: Світлана Смирнова-Марцинкевич, Інга Оболдіна, Петар Зекавіца, Кирило Кузнєцов, Христина Ісайкіна, Степан Лапін, Катерина Владимирова, Інна Коляда, Еммануїл Віторган, Аліна Гросу, Дмитро Блажко, Ірина Мохова.

Раніше повідомлялось, що ТЕТ покаже продовження ситкому «Батько рулить».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13259
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду