Президент призначив Олександра Скічка головою Черкаської ОДА

Президент призначив Олександра Скічка головою Черкаської ОДА

29 Січня 2021
2370
29 Січня 2021
21:35

Президент призначив Олександра Скічка головою Черкаської ОДА

2370
20 січня кандидатуру Скічка на цю посаду погодив Кабінет міністрів.
Президент призначив Олександра Скічка головою Черкаської ОДА
Президент призначив Олександра Скічка головою Черкаської ОДА

Президент України Володимир Зеленський 29 січня призначив народного депутата від партії «Слуга народу», колишнього шоумена Олександра Скічка головою Черкаської обласної державної адміністрації. Про підписання указу №38/2021 повідомляється на сайті голови держави.

Зеленський зустрівся зі Скічком та вручив йому службове посвідчення, побажав успіхів на новій посаді.

«Бажаю вам успіху на посаді. Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проектів. Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – все те, чого потребують мешканці Черкащини», – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Кабмін погодив призначення Скічка 20 січня. Під час співбесіди в уряді він говорив, що «ґрунтовно розбирається у проблемах області та знає їх». Першочерговими завданнями для себе Скічко назвав боротьбу з пандемією коронавірусу, підготовку до вакцинації, продовження програми «Велике будівництво», завершення адмінреформи, а також питання, що стосуються туризму і перероблення сміття в регіоні.

Попередній голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Сергійчук пробув на посаді чотири місяці. Його 29 грудня 2020 року звільнив президент України. Замість нього тимчасовим виконувачем обов'язків призначили Віктора Гусака.

Олександр Скічко – засновник продакшн-компанії Stream Production, колишній шоумен та ведучий програми «Зірковий шлях» на ТРК «Україна». Він пройшов до Верховної Ради по 197 округу на Черкащині.

 

Фото: president.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2370
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марко Озер
1179 дн. тому
ЛГБ рулить
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду