Низка каналів у прямому ефірі показує суд над Порошенком

Низка каналів у прямому ефірі показує суд над Порошенком

18 Червня 2020
4210
18 Червня 2020
16:15

Низка каналів у прямому ефірі показує суд над Порошенком

4210
Канали також ведуть трансляції з акції протесту, що проходить під стінами Печерського суду.
Низка каналів у прямому ефірі показує суд над Порошенком
Низка каналів у прямому ефірі показує суд над Порошенком

Прямий канал, «Еспресо», 5 канал, «Наш», hromadske та «Радіо Свобода» 18 червня в прямому ефірі показують засідання Печерського районного суду, що обирає запобіжний захід п’ятому президенту Петру Порошенку, якого підозрюють у справі про призначення заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

ДОПОВНЕНО: Суд переніс це засідання на 1 липня.

Прокурори Офісу генерального прокурора 10 червня 2020 року оголосили підозру Петру Порошенку. За версією слідства, він нібито схилив голову Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка до незаконного указу, а саме – до призначення на посаду заступника голови відомства Сергія Семочка.

18 червня Печерський районний суд почав обирати п’ятому президенту запобіжний захід. Прокуратура спершу хотіла клопотати про арешт пана Порошенка, проте пізніше вирішила просити суд відпустити його під особисте зобов'язання.

Фото: пресслужба «Європейської солідарності»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4210
Читайте також
23.06.2020 10:00
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
33 258
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Світлана
1406 дн. тому
Якщо вже садовити екс-президентів. то почати варто з Кравчука. Потім - Кучму. Якщо посадять Порошенка, то Зеленському залишиться один вихід - тікати. Бо він не добуде своєї каденції і сяде раніше за Порошенка за зраду державних інтересів.
Харьковчанка
1407 дн. тому
Сидеть ему надо, долго и нудно. А эти все митингари и истерички с микрофонами пусть ему под окнами тюрьмы поют, когда передачи приносить будут
Ірина
1407 дн. тому
Як же ж ненавидять путлерівці Порошенка, бо він єдиний зі всіх президентів, який посадив путлера в гівно !
Тарас
1407 дн. тому
Порошенко повинен сидіти за гратами і дуже довго, та ще й з одрубаними руками бо він нахапав тіми руками стільки, що вистачить на три життя!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду