На ICTV оголосили дату прем'єри серіалу «Дільничний з ДВРЗ»

На ICTV оголосили дату прем'єри серіалу «Дільничний з ДВРЗ»

14 Січня 2020
7140
14 Січня 2020
19:47

На ICTV оголосили дату прем'єри серіалу «Дільничний з ДВРЗ»

7140
Багатосерійну стрічку знято Mamas Film Production на замовлення телеканалу ICTV. Перша серія вийде в ефір 3 лютого.
На ICTV оголосили дату прем'єри серіалу «Дільничний з ДВРЗ»
На ICTV оголосили дату прем'єри серіалу «Дільничний з ДВРЗ»

Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Серіал розповість про життя у невеликому віддаленому районі Києва. Тут здавна діють власні закони, але все несподівано змінюється, коли з'являється новий дільничний Сергій Бондар. Він вступає в боротьбу за справедливість і порядок.

«Ми знімали серіал у жанрі іронічного детективу. В основному серіали про поліцейських висміюють представників цієї професії. І такий продукт формує в суспільстві негативне ставлення до охоронців правопорядку. Ми ж показуємо серіал про поліцейських, які добре виконують свою роботу. І головне не сміємося з них, а жартуємо з ситуацій, у які вони потрапляють», – пояснює режисер Роман Бровко.

Головну роль у 24-серійному детективі зіграв В'ячеслав Довженко. Його персонаж – принциповий і справедливий опер столичного відділення. Одного разу він відмовився виконати наказ корумпованого начальства, тому його відправили перечекати, поки не вщухне скандал, до району на околиці міста дільничним. 

Крім детективних історій, серіал висвітлить проблеми корупції, неповаги до поліції, вуличнтх заворушень, безробіття та іншого. 

У ролях: В'ячеслав Довженко, Віталій Іванченко, Роман Мацюта, Володимир Гладкий, Ірина Авдєєнко, Тетяна Малкова, Дмитро Саранськов, Світлана Штанько, Євген Сінчуков.

Режисери: Роман Ткаченко і Тарас Рибальченко.

Нагадаємо, що «Дільничний з ДВРЗ» складатиметься з 24 серій. Зйомки розпочали у липні 2019 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7140
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду