Британське видання Good Housekeeping назвало Крим російським

Британське видання Good Housekeeping назвало Крим російським

2 Січня 2020
1393

Британське видання Good Housekeeping назвало Крим російським

1393
Посольство України у Великій Британії звернуло увагу на те, що на сторінках британського журналу Good Housekeeping анексований Крим названо російським.
Британське видання Good Housekeeping назвало Крим російським
Британське видання Good Housekeeping назвало Крим російським

Про це йдеться на сторінці Посольства у Facebook.

Так, на розміщеній фотографії можна побачити уривок статті про напрямки для подорожей «невідкритою Європою». У розділі «Росія» автори матеріалу розповідають, що туристи можуть на поїзді проїхати через Росію, Білорусь та потрапити до Криму. Розділ про РФ також проілюстровано фотографією замка «Ластівчине гніздо» у Ялті.

«Good Housekeeping, не вводьте в оману своїх читачів! Безперечно, Крим вартий того, щоб увійти до рівня найгарячіших напрямків 2020 року, але це територія під військовою окупацією. Візьміть до уваги поради щодо подорожей від Міністерства закордонних справ. #CrimeaIsUkraine», - зазначено в дописі українського Посольства щодо статті британського видання.

Нагадаємо, раніше американська газета Los Angeles Times опублікувала матеріал, у якому автор давав рекомендації читачам щодо відвідин анексованого Криму. Він також називав кримське місто Ялта «російською Санта-Барбарою». Автор вказував, що бажаючим поїхати в анексований Крим «необхідна віза Росії», хоча й зазначає, що США не рекомендує своїм громадянам відвідувати півострів.

Згодом Los Angeles Times внесла правки стосовно українського законодавства та рекомендацій Державного департаменту США до статті з рекомендаціями читачам щодо відвідин анексованого Криму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1393
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду