Ще один телевізійний комік пішов у політики

Ще один телевізійний комік пішов у політики

7 Жовтня 2019
2387
7 Жовтня 2019
10:47

Ще один телевізійний комік пішов у політики

2387
5 жовтня в Болгарії ведучий найпопулярніших болгарських сатиричних телешоу Станіслав Трифонов провів установчий з’їзд своєї політичної партії.
Ще один телевізійний комік пішов у політики
Ще один телевізійний комік пішов у політики

Про це повідомляє Bloomberg.

Станіслав Трифонов, відомий на ТБ як Славі Трифонов, обіцяє боротися проти «товстої лінії, яка розділяє партійну верхівку і болгарський народ».

Партія під назвою «Немає такої іншої держави» має достатню підтримку, щоби пройти до парламенту як четверта за величиною партія, свідчать дані соцопитування, проведеного Alpha Research минулого місяця. Однак наступні вибори заплановані на початок 2021 року.

Нагадаємо, що в Україні партія колишнього коміка та шоумена, а нині президента України Володимира Зеленського «Слуга народу» посіла перше місце на виборах до парламенту і сформувала монокоаліцію у Верховній Раді.

Фото: nova.bg

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2387
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду