«Інтер» оголосив дату прем’єри нового шоу з Ольгою Фреймут

«Інтер» оголосив дату прем’єри нового шоу з Ольгою Фреймут

3 Вересня 2019
2290
3 Вересня 2019
16:44

«Інтер» оголосив дату прем’єри нового шоу з Ольгою Фреймут

2290
На телеканалі «Інтер» 17 вересня відбудеться прем'єра нового ток-шоу про стосунки чоловіків і жінок «Роман з Ольгою», ведучими якого стали Ольга Фреймут та Роман Кадемін. Проєкт виходитиме з вівторка по п'ятницю о 16:00.
«Інтер» оголосив дату прем’єри нового шоу з Ольгою Фреймут
«Інтер» оголосив дату прем’єри нового шоу з Ольгою Фреймут

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Роман Кадемін розповів, як обирали назву проєкту: «Ми перебрали багато різних ідей. У мене був варіант "Ти і я", наприклад. Але коли на нараді головний редактор телеканалу "Інтер" Антон Нікітін виголосив "Роман з Ольгою", стало ясно, що це – 100% потрапляння. А ще – знак, що для мене цей проєкт вже точно не випадковий».

Керівник Inter Media Group і автор ідеї проєкту Ганна Безлюдна розповіла, що в шоу братимуть участь реальні люди, які розповідатимуть свої історії. «Героям потрібно бути готовими до будь-яких несподіванок: журналісти програми обов'язково перевіряють усі факти, а в деяких випадках – проводять власне серйозне розслідування обставин, про які розповідають герої», – йдеться в повідомленні.  

Нагадаємо, Ольга Фреймут та спортивний журналіст Роман Кадемін стали ведучими нового ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками на телеканалі «Інтер». Прем'єра нового проєкту відбудеться на «Інтері» у вересні.

23 серпня стало відомом, що нове ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками називатиметься «Роман з Ольгою».

Фото: Інтер

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2290
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду