detector.media
03.09.2019 16:44
«Інтер» оголосив дату прем’єри нового шоу з Ольгою Фреймут
«Інтер» оголосив дату прем’єри нового шоу з Ольгою Фреймут
На телеканалі «Інтер» 17 вересня відбудеться прем'єра нового ток-шоу про стосунки чоловіків і жінок «Роман з Ольгою», ведучими якого стали Ольга Фреймут та Роман Кадемін. Проєкт виходитиме з вівторка по п'ятницю о 16:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Роман Кадемін розповів, як обирали назву проєкту: «Ми перебрали багато різних ідей. У мене був варіант "Ти і я", наприклад. Але коли на нараді головний редактор телеканалу "Інтер" Антон Нікітін виголосив "Роман з Ольгою", стало ясно, що це – 100% потрапляння. А ще – знак, що для мене цей проєкт вже точно не випадковий».

Керівник Inter Media Group і автор ідеї проєкту Ганна Безлюдна розповіла, що в шоу братимуть участь реальні люди, які розповідатимуть свої історії. «Героям потрібно бути готовими до будь-яких несподіванок: журналісти програми обов'язково перевіряють усі факти, а в деяких випадках – проводять власне серйозне розслідування обставин, про які розповідають герої», – йдеться в повідомленні.  

Нагадаємо, Ольга Фреймут та спортивний журналіст Роман Кадемін стали ведучими нового ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками на телеканалі «Інтер». Прем'єра нового проєкту відбудеться на «Інтері» у вересні.

23 серпня стало відомом, що нове ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками називатиметься «Роман з Ольгою».

Фото: Інтер

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY