detector.media
14.08.2019 13:15
«Інтер» покаже два концерти до Дня незалежності України
«Інтер» покаже два концерти до Дня незалежності України
Телеканал «Інтер» 24 серпня до Дня незалежності України покаже два концерти – «Україна від А до Я» та ювілейний вечір Софії Ротару.

Про це повідомляє пресслужба каналу.

У ефірі «Інтера» о 13:45 транслюватиме великий концерт «Україна від А до Я». Це не прем'єрний проєкт - шоу було знято ще у 2016 році.

«На сцені збереться безліч талановитих українських артистів, серед яких – Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Надія Мейхер, Злата Огневич, Віктор Павлік, Ольга Полякова, Віталій Козловський, Марія Бурмака, El Кравчук, Тоня Матвієнко, Міла Нітіч, ​​Олег Винник, Світлана Тарабарова, Наталія Бучинська, Сергій Гладир, Ольга Ракицька, Іван Березовський, Наталя Гордієнко, групи Aviator, Kadnay, Freedom-jazz, Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. П.П. Вірського, дитячий ансамбль "Парадиз". Усього в концерті 30 номерів, кожен з яких – окремий спектакль з оригінальним візуальним рядом і яскравими спецефектами», – йдеться в описі до події.

Крім того, о 22:15 на каналі покажуть ювілейний вечір Софії Ротару, участь у якому взяли Потап і Настя Каменських, Ауріка Ротару, Alekseev, Глюкоза, Ані Лорак, Loboda та інші.

Нагадаємо, до 28-ї річниці незалежності України новини «Сьогодні» на каналі «Україна» підготували спецпроєкт «Формула Незалежності», який триватиме три дні.

Фото: Інтер 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY