Ведуча ток-шоу на NewsOne вигнала зі студії гостя програми

Ведуча ток-шоу на NewsOne вигнала зі студії гостя програми

20 Червня 2019
19189
20 Червня 2019
20:08

Ведуча ток-шоу на NewsOne вигнала зі студії гостя програми

19189
Інцидент трапився 20 червня в ефірі програми «Епіцентр української політики».
Ведуча ток-шоу на NewsOne вигнала зі студії гостя програми
Ведуча ток-шоу на NewsOne вигнала зі студії гостя програми

Про це йдеться в повідомленні каналу.

Так, телеведуча NewsOne Діана Панченко вигнала зі студії ток-шоу народного депутата України I скликання, заступника міністра охорони здоров'я України у 2007-2008 роках, радника президента України в 2009-2010 роках Валерія Івасюка. Він звинуватив телеканал у просуванні «Опозиційної платформи - За життя».

«У кожній події треба шукати функцію. У цій аудиторії, на цьому каналі протягом першого і другого турів голосування за президента всі з "Опозиційної платформи - За життя", як і ведучі, були на боці Зеленського. Зараз все повернулося на 180 градусів», - заявив Івасюк.

«Ми ніколи ні на чиєму боці, ми за об'єктивність», - заявила телеведуча Діана Панченко.

«Є таке поняття - цунамі. Ось президентські вибори були землетрусом, перша хвиля цунамі - Зеленський, але друга - вища. Це "Опозиційна платформа" Рабиновича. І цей цар мавп дивиться, що воюють між собою два тигра, і готується прийти. І це функція цього каналу і цієї передачі. Будьте уважними, яка третя сила йде на керівництво країни», - сказав Івасюк.

Ведуча Діана Панченко спитала гостя, чого він прийшов до студії, після чого стала вимагати від режисерів вимкнути Івасюку мікрофон. Після цього колишній нардеп залишив студію.

«Пан Валерій, до побачення. Ми не дозволимо нас ображати. Людям, які приходять на наш канал, ми даємо їм майданчик, щоб висловитися, а вони нас ображають - до побачення. Такої людини не буде в нашій студії», - сказала Діана Панченко.

Нагадаємо, раніше заступниця голови Комітету культури та духовності Ірина Подоляк («Самопоміч»), яка балотується на позачергових виборах до Верховної Ради, пішла з ефіру ток-шоу «Народ проти», заявивши про наступ на свободу слова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19189
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду