Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в Рудольфа Джуліані

Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в Рудольфа Джуліані

15 Травня 2019
1258
15 Травня 2019
17:14

Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в Рудольфа Джуліані

1258
Спеціальний кореспондент у США програми «Подробиці» телеканалу «Інтер» Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в особистого адвоката Донадальда Трампа – Рудольфа Джуліані, який мав наміри приїхати до України, але скасував візит.
Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в Рудольфа Джуліані
Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в Рудольфа Джуліані

Текст інтерв’ю Дмитро Анопченко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook. «Подробиці» анонсують повне відеоінтерв’ю у вечірньому випуску «Подробиць» на «Інтері» о 20:00 15 травня.

Зокрема, в інтерв’ю Рудольф Джуліані заявив: «Я дійсно збирався в Україну в понеділок-середу, але скасував поїздку, оскільки виявив, що обраний президент оточений людьми, у яких є історія нечесного ставлення до президента США, зокрема, мова йде про події у 2016 році. Один з них викритий у тому, що незаконно сприяв і допомагав передвиборній кампанії опонентки президента Трампа, Хілларі Клінтон. І ці люди – серед його ключових радників… Обраний президент Зеленський зараз перебуває в руках людей, які серйозним чином виступали проти президента Трампа. Це вони організовували витоки в New York Times».

Він також звинуватив низку українських чиновників, представників Національного комітету Демпартії США, Хілларі Клінтон та Посольство США в Україні у «змові» проти Дональда Трампа.

Нагадаємо, 9 травня адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані повідомив американському виданню The New York Times, що має намір відвідати Київ і зустрітися з обраним президентом Володимиром Зеленським. Мета зустрічі — переконати Зеленського не припиняти розслідувань справ, вигідних Донадьду Трампу.

Згодом Джуліані скасував поїздку, заявивши, що він би опинився в «середовищі людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках і ворогами США». Серед таких людей він назвав народного депутата Сергія Лещенка, який останні місяці є одним з радників Володимира Зеленського.

Сергій Лещенко звинуватив генерального прокурора Юрія Луценка в систематичному дезінформуванні Рудольфа Джуліані.

Політконсультант Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що Володимир Зеленський дізнався про приїзд Рудольфа Джуліані та скасування візиту зі ЗМІ.

Фото: Facebook Дмитра Анопченка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1258
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду