detector.media
15.05.2019 17:14
Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в Рудольфа Джуліані
Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в Рудольфа Джуліані
Спеціальний кореспондент у США програми «Подробиці» телеканалу «Інтер» Дмитро Анопченко взяв інтерв’ю в особистого адвоката Донадальда Трампа – Рудольфа Джуліані, який мав наміри приїхати до України, але скасував візит.

Текст інтерв’ю Дмитро Анопченко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook. «Подробиці» анонсують повне відеоінтерв’ю у вечірньому випуску «Подробиць» на «Інтері» о 20:00 15 травня.

Зокрема, в інтерв’ю Рудольф Джуліані заявив: «Я дійсно збирався в Україну в понеділок-середу, але скасував поїздку, оскільки виявив, що обраний президент оточений людьми, у яких є історія нечесного ставлення до президента США, зокрема, мова йде про події у 2016 році. Один з них викритий у тому, що незаконно сприяв і допомагав передвиборній кампанії опонентки президента Трампа, Хілларі Клінтон. І ці люди – серед його ключових радників… Обраний президент Зеленський зараз перебуває в руках людей, які серйозним чином виступали проти президента Трампа. Це вони організовували витоки в New York Times».

Він також звинуватив низку українських чиновників, представників Національного комітету Демпартії США, Хілларі Клінтон та Посольство США в Україні у «змові» проти Дональда Трампа.

Нагадаємо, 9 травня адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані повідомив американському виданню The New York Times, що має намір відвідати Київ і зустрітися з обраним президентом Володимиром Зеленським. Мета зустрічі — переконати Зеленського не припиняти розслідувань справ, вигідних Донадьду Трампу.

Згодом Джуліані скасував поїздку, заявивши, що він би опинився в «середовищі людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках і ворогами США». Серед таких людей він назвав народного депутата Сергія Лещенка, який останні місяці є одним з радників Володимира Зеленського.

Сергій Лещенко звинуватив генерального прокурора Юрія Луценка в систематичному дезінформуванні Рудольфа Джуліані.

Політконсультант Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що Володимир Зеленський дізнався про приїзд Рудольфа Джуліані та скасування візиту зі ЗМІ.

Фото: Facebook Дмитра Анопченка

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY