Російські RT та «Дождь» транслюватимуть дебати Зеленського і Порошенка

Російські RT та «Дождь» транслюватимуть дебати Зеленського і Порошенка

18 Квітня 2019
2149
18 Квітня 2019
17:31

Російські RT та «Дождь» транслюватимуть дебати Зеленського і Порошенка

2149
У Росії низка телеканалів вирішила транслювати дебати кандидатів у президенти України Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які заплановані на 19 квітня. Трансляція буде йти з російським перекладом.
Російські RT та «Дождь» транслюватимуть дебати Зеленського і Порошенка
Російські RT та «Дождь» транслюватимуть дебати Зеленського і Порошенка

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на російський «Інтерфакс».

Головна редакторка телеканалу Russia Today Маргарита Симоньян заявила, що канал вестиме трансляцію дебатів на сайті RT Russia. За її словами, дебати покаже також відеоагентство Ruptly (входить до складу RT). Трансляція буде йти з російським перекладом.

Крім того, виконавча продюсерка каналу «Дождь» Світлана Гуляєва повідомила, що «на телеканалі в п'ятницю буде великий спецефір і пряма трансляція дебатів з перекладом». Також, як зазначається, транслювати дебати планує канал «Росія 24».

Нагадаємо, 16 квітня команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК «Олімпійський».

Вночі 17 квітня Володимир Зеленський розповів, що на НСК «Олімпійський» вже монтується сцена, а також про початок розповсюдження безкоштовних квитків на дебати. 15 квітня з’явилося повідомлення, що представники кандидата у президенти Володимира Зеленського на Кіровоградщині організовують безкоштовну поїздку до Києва на концерт, що відбудеться на НСК «Олімпійський» перед запланованими дебатами між кандидатами у президенти 19 квітня.

18 квітня Суспільний мовник буде відповідати за режисерське забезпечення та художнє керівництво ефіру зустрічі кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського на НСК «Олімпійський» 19 квітня. З таким проханням до мовника звернулися штаби кандидатів, команда Суспільного погодилася надати необхідну допомогу. 

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2149
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду