Данилюк каже, що Зеленський достатньо спілкується з пресою

Данилюк каже, що Зеленський достатньо спілкується з пресою

16 Квітня 2019
3158
16 Квітня 2019
12:23

Данилюк каже, що Зеленський достатньо спілкується з пресою

3158
Кандидат у президенти Володимир Зеленський «має досить активну присутність у медіа», заявив його радник, колишній міністр фінансів України Олександр Данилюк в ефірі телеканалу ICTV у відповідь на запитання головної редакторки Київського бюро «Радіо Свобода» Інни Кузнецової.
Данилюк каже, що Зеленський достатньо спілкується з пресою
Данилюк каже, що Зеленський достатньо спілкується з пресою

«Стосовно Володимира Зеленського. Він дає інтерв’ю, він дає коментарі, він спілкується з пресою. Можливо, не так часто, як хотілося б пресі, але я вважаю, що він має досить активну присутність зараз у медіа, зокрема дає навіть зарубіжним медіа, хоча він більше фокусується на українській аудиторії, бо це є важливо», – сказав Данилюк, якого цитує «Радіо Свобода».

Він додав, що всі питання можна буде обговорити із Зеленським 19 квітня на НСК «Олімпійський» у Києві.

Гостем «Свободи слова» на ICTV 15 квітня був кандидат у президенти, чинний Президент України Петро Порошенко. Володимир Зеленський теж був запрошеним на ефір, однак не прийшов. Замість нього прийшов його радник Олександр Данилюк.

Нагадаємо, представники низки ЗМІ та медійних організацій опублікували відкрите звернення до кандидата в президенти України Володимира Зеленського із закликом вийти на прес-конференцію не пізніше 18 квітня (до дня дебатів).

11 квітня кандидати на пост президента Петро Порошенко та Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» поговорили телефоном. Порошенко закликав Зеленського прийти на НСК «Олімпійський» на дебати 14 квітня, а 19 квітня прийти на дебати в студію Суспільного. Зеленський сказав, що чекатиме Порошенка на «Олімпійському» 19 квітня.

12 квітня Володимир Зеленський прокоментував розмову з Петром Порошенком, яка відбулася в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1». «Мені здається, що я був відвертим, чесним, таким, як я є. Ми домовилися, що в нас будуть дебати 19 квітня на НСК “Олімпійський”», – сказав Зеленський.

14 квітня Володимир Зеленський не прийшов на дебати на НСК «Олімпійський», як і заявляв.

Петро Порошенко запропонував Володимиру Зеленському провести дебати 19 квітня на НСК «Олімпійський» з 16.00 до 18.00. У штабі Володимира Зеленського не підтримали провести дебати в робочий час.

Національна суспільна телерадіокомпанія України проведе офіційні телевізійні дебати у студії Суспільного мовника між кандидатами на пост президента України перед днем тиші 19 квітня о 20.00. У ЦВК вважають, що кандидати на пост президента мають виконувати закон.

«Детектор медіа» збирає основні події, які відбуваються навколо дебатів між кандидатами Порошенком та Зеленським.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3158
Читайте також
16.04.2019 12:30
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
3 246
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду