«1+1» у переддень виборів півдня транслюватиме шоу Зеленського

«1+1» у переддень виборів півдня транслюватиме шоу Зеленського

24 Березня 2019
4213
24 Березня 2019
15:16

«1+1» у переддень виборів півдня транслюватиме шоу Зеленського

4213
У суботу, 30 березня, на телеканалі «1+1» у другій половині дня транслюватимуть програми за участю кандидата в президенти України Володимира Зеленського.
«1+1» у переддень виборів півдня транслюватиме шоу Зеленського
«1+1» у переддень виборів півдня транслюватиме шоу Зеленського

Короткий опис телепрограм можна подивитися на сайті телеканалу «1+1». Увагу на це звернула журналістка Христина Бердинських у Twitter.

«Квартал, Розсміши коміка, ЧистоNews – це все проекти 95-го кварталу Володимира Зеленського. Докфільм Рейган також озвучує Зеленський (голос Рейгана). Дуже гучний день тиші»,  – написала вона.

Нагадаємо, що згідно з ч.2 ст. 57 закону «Про вибори президента України», передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів. Суботу, 30 березня, оголосили так званим «днем тиші».

Стаття 58 цього ж закону серед форм виборчої агітації визначає оприлюднення в друкованих та аудіовізуальних (електронних) засобах масової інформації політичної реклами, виступів, інтерв’ю, нарисів, відеофільмів, аудіо- та відеокліпів, інших публікацій та повідомлень, проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів та телепередач чи інших публічних заходів за підтримки партії-суб’єкта виборочого процесу чи кандидата на пост президента України, а також оприлюднення інформації про таку підтримку.

Як писав «Детектор медіа», 30 березня о 22.20 на телеканалі 1+1 вийде документальний фільм «Рейган», де сорокового президента США Рональда Рейгана  українською мовою озвучив кандидат у президенти Володимир Зеленський. Також фільм транслювали вчора, 23 березня, о 00.20.

А за чотири дні до виборів, 27 березня, на «1+1» відбудеться прем’єра трисерійного серіалу «Слуга народу – 3», де головну роль вигаданого президента Василя Голобородька грає Володимир Зеленський.

Комітет виборців України вважає, що фільм «Слуга народу – 3» за законом вважається передвиборчою агітацією.

Про те, чи вважають серіал передвиборчою агітацією юристи та політтехнологи читайте в матеріалах «Виборці голосують не за Зеленського, а фактично за Голобородька» та «Чи є шоу Зеленського агітацією? Медіаюристи згадують про критерії».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4213
Читайте також
26.03.2019 12:11
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
3 545
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Скептик
1858 дн. тому
1-1 - это канал для дебилов и им подобным. А слушая Зеленского, уши вянут. Это возомнившее себя политиком чмо, не имеет ни малейших познаний ни в международной политике, ни в экономике на уровне государства. Об экономике для своей собственной наживы он познания имеет. А о моральных качествах вообще лучше не говорить: только полный моральный урод может "шутить" об офшорах других, имея сам офшорные фирмы. Сам имеет бизнес (и не маленький) в России, но "шутит" о бизнесе Порошенка. А какой крик они подняли, когда запретили сериал "Сваты". Хотя вся эта т.н. забота была только о своих деньгах, которые они "теряли" без проката сериала.
Юрій
1858 дн. тому
Іде тотальна окупація {CENSORED} України. Нам навязують {CENSORED} жУльку або {CENSORED}-клоуна. Треба недати {CENSORED} кодлу брати реванш. Якщо хто незрозумів то це сама підла та гадкаа нація на Землі.
Герасим_и_Муму
1858 дн. тому
Ну і що? Феномен Зеленського цілком закономірний і своєчасний. Всі - асболютно всі без винятку так завні кандидати у президента завжди брехали, брешуть і будуть брехати. Суть будь-якої передвиборчої технології - перекоанти піпл, що брехня - це правда. А Зеленський з Бенею просто тикають у короля пальцем і кажуть вголос, що він голий. А КОРОЛЬ ТАКИ ГОЛИЙ ЖЕ! Хтось колись мав же це показати ясно і наочно. От комік Зеленський і показав.
Николай
1858 дн. тому
Зеленский на протяжении нескольких лет успешно использовал квартал и дургие медиа для предвыборной агитации. Коломойский сам об этом сказал. Шут применял приемы , которые не могли бы себе позволить никто из политиков. Теперь он решил "пошутить" над страной. Из той пошлой серии анекдотов про негодяя переспавшего с девушкой и узнав , что она беременна, сказать :"Я пошутил))), а оне надулась!"). Если , конечно, отбросить всю серьезность ситуации с войной и с желанием фашистской т.н. "россии" любой ценой убрать Порошенка.Потому, что всех остальных они перемелют и заставят играть их игру. Даже , если за Зелей стоит обиженный на Пороха Беня.
Андрей
1858 дн. тому
Пусть транслируют. Он уже настолько набрыд, что для полного эффекта нужна его рожа и в день тишины. И Рейгана пусть показывают, потому что он там настолько мимо озвучивает...
ддддддд
1858 дн. тому
дай ума всем украинцам 31 марта не проголосовать за зеленского
111
1858 дн. тому
И конфеты в магазинах рошен за два дня до выборов надо запретить продавать.
Валентина
1858 дн. тому
А, что, это является просто нарушением, без предусмотренного наказания за это? Беня, как всегда на всех плюёт и смеётся. А, Зелёный Вовик точь в точь копирует Беню. И манера говорить и поступки наглые и беспринципные. Господи, спаси Украину от дебилов и дураков.
Богдан
1858 дн. тому
Щиро сподіваюся, що примітивному слузі урода-Бєні ці трансляції не допоможуть...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду