СТБ закриває телешоу «Все буде добре»

СТБ закриває телешоу «Все буде добре»

5 Листопада 2018
9774
5 Листопада 2018
15:09

СТБ закриває телешоу «Все буде добре»

9774
У листопаді телеканал припиняється виробництво шоу «Все буде добре» з ведучою Надією Матвеєвою, яке виходило в ефірі телеканалу СТБ протягом шести років. Останній випуск програми вийде 27 грудня
СТБ закриває телешоу «Все буде добре»
СТБ закриває телешоу «Все буде добре»

Про це повідомляється на сайті СТБ.

Програмний директор каналу Катерина Шевелюк стверджує, що причина такого рішення не пов’язана з трансформацією групи StarLightMedia.

«Рано чи пізно ефірне життя будь-якого телепроекту підходить до логічного завершення. Ми знаємо, як телеглядачі люблять Надю Матвєєву, і дуже цінуємо її, тому зробимо все можливе, щоб Надія і далі залишалася зіркою каналу СТБ», – прокоментувала вона.

«Незважаючи на те, що ефірне життя проекту завершується, я щаслива від того, що ми стали для мільйонів глядачів справжньою енциклопедією життя. Ми зробили так багато хорошого, дали стільки корисних порад, допомогли стільком людям пережити складні періоди в житті, що я зі спокійною душею приймаю це», – прокоментувала закриття програми її ведуча Надія Матвеєва.

Директор Творчого об’єднання, яке створює програму, Андрій Оленич натякнув, що пані Матвєєва та команда програми, можливо, працюватимуть над новим проектом.

«Я не прощаюся з Надією Матвєєвою і не прощаюся надовго з командою, оскільки завершення одного проекту – це неминучий початок нового», – сказав він.

Нагадаємо, «Все буде добре» – власна розробка каналу СТБ. Програма стартувалав ефірі 2 серпня 2012 року. 

У попередньому сезоні, навесні 2018 року, телепроект «Все буде добре» змінив формат, логотип і студію проекту. Програму почали вести четверо ведучих: до Надії Матвєєвої приєдналися актриса, радіоведуча Вікторія Зубрейчук, журналістка Анна Горбань та колишня бек-вокалістка українського гурту «Брати Гадюкіни» Лілія Кувалдіна.

Через кілька місяців СТБ вирішив відмовитися від нововведень та анонсував, що восени програма повернеться в ефір у старому форматі «корисних порад» з однією ведучою Надією Матвєєвою. «Проект узяв до уваги точку зору глядачів», – розповіла в інтерв’ю «Детектору медіа» Надія Матвєєва.

За шість років «Все буде добре» створив 1 278 випусків, по 7 рубрик в кожному. YouTube-канал телешоу набрав 1 млн підписників і отримав нагороду «Золота кнопка» від відеохостингу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9774
Читайте також
18.01.2017 11:28
Пресс-служба телеканала СТБ
2 481
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду