detector.media
05.11.2018 15:09
СТБ закриває телешоу «Все буде добре»
СТБ закриває телешоу «Все буде добре»
У листопаді телеканал припиняється виробництво шоу «Все буде добре» з ведучою Надією Матвеєвою, яке виходило в ефірі телеканалу СТБ протягом шести років. Останній випуск програми вийде 27 грудня

Про це повідомляється на сайті СТБ.

Програмний директор каналу Катерина Шевелюк стверджує, що причина такого рішення не пов’язана з трансформацією групи StarLightMedia.

«Рано чи пізно ефірне життя будь-якого телепроекту підходить до логічного завершення. Ми знаємо, як телеглядачі люблять Надю Матвєєву, і дуже цінуємо її, тому зробимо все можливе, щоб Надія і далі залишалася зіркою каналу СТБ», – прокоментувала вона.

«Незважаючи на те, що ефірне життя проекту завершується, я щаслива від того, що ми стали для мільйонів глядачів справжньою енциклопедією життя. Ми зробили так багато хорошого, дали стільки корисних порад, допомогли стільком людям пережити складні періоди в житті, що я зі спокійною душею приймаю це», – прокоментувала закриття програми її ведуча Надія Матвеєва.

Директор Творчого об’єднання, яке створює програму, Андрій Оленич натякнув, що пані Матвєєва та команда програми, можливо, працюватимуть над новим проектом.

«Я не прощаюся з Надією Матвєєвою і не прощаюся надовго з командою, оскільки завершення одного проекту – це неминучий початок нового», – сказав він.

Нагадаємо, «Все буде добре» – власна розробка каналу СТБ. Програма стартувалав ефірі 2 серпня 2012 року. 

У попередньому сезоні, навесні 2018 року, телепроект «Все буде добре» змінив формат, логотип і студію проекту. Програму почали вести четверо ведучих: до Надії Матвєєвої приєдналися актриса, радіоведуча Вікторія Зубрейчук, журналістка Анна Горбань та колишня бек-вокалістка українського гурту «Брати Гадюкіни» Лілія Кувалдіна.

Через кілька місяців СТБ вирішив відмовитися від нововведень та анонсував, що восени програма повернеться в ефір у старому форматі «корисних порад» з однією ведучою Надією Матвєєвою. «Проект узяв до уваги точку зору глядачів», – розповіла в інтерв’ю «Детектору медіа» Надія Матвєєва.

За шість років «Все буде добре» створив 1 278 випусків, по 7 рубрик в кожному. YouTube-канал телешоу набрав 1 млн підписників і отримав нагороду «Золота кнопка» від відеохостингу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY