На Новому каналі стартує реаліті «Екси»

На Новому каналі стартує реаліті «Екси»

31 Жовтня 2018
4137
31 Жовтня 2018
12:12

На Новому каналі стартує реаліті «Екси»

4137
31 жовтня на Новому каналі відбудеться прем’єра реаліті-шоу власної розробки про колишніх закоханих «Екси». Ведучі – Олександр Педан та експерт у стосунках Віра Романова
На Новому каналі стартує реаліті «Екси»
На Новому каналі стартує реаліті «Екси»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, проект розповідатиме про взаємини між колишніми закоханими. «Екси» житимуть разом в одному будинку і щотижня проходитимуть по кілька психологічних випробувань. Ті колишні, які впораються з усіма завданнями команди проекту і дійдуть до кінця, отримують грошову винагороду.

«Найрозповсюдженіша помилка у стосунках наших учасників, коли хтось – лідер, а хтось – бідна вівця, – розповів ведучий реаліті Олександр Педан. – Хтось тягне ковдру на себе, а хтось постійно поступається. Такі пари, звісно, можуть протриматися рік-два-п’ять, але чи приноситимуть у такому випадку ці стосунки задоволення обом? Треба навчитися рухатися одне до одного, а не кожен у своєму напрямку».

Прем’єра програми відбудеться на Новому каналі 31 жовтня о 19:00.

Нагадаємо, зйомки програми Новий канал розпочав у травні 2018 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4137
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду