«Інтер» отримав нагороду від російського телевізійного фестивалю

«Інтер» отримав нагороду від російського телевізійного фестивалю

9 Жовтня 2018
3872
9 Жовтня 2018
13:34

«Інтер» отримав нагороду від російського телевізійного фестивалю

3872
Телеканал «Інтер» повідомляє, що документальний проект «Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття» виробництва «07 продакшн» став лауреатом міжнародного фестивалю «ТЭФИ-Содружество», який щороку проводиться Фондом «Академия российского телевидения»
«Інтер» отримав нагороду від російського телевізійного фестивалю
«Інтер» отримав нагороду від російського телевізійного фестивалю

Про це йдеться в релізі каналу.

Цього року фестиваль на тему: «Образ Родины: время, место, судьба»  проводився з 4 по 7 жовтня у Ташкенті.

За повідомленням прес-служби каналу, документальний проект «Інтера», який отримав нагороду, розповідає про історію Києво-Печерської лаври.

«Я вітаю знімальну групу і всіх причетних до проекту, – прокоментував головний редактор каналу «Інтер», один із авторів проекту Антон Нікітін. – Звичайно, ми не заради нагород працюємо. Але гідна оцінка роботи мотивує на подальші звершення, творчий пошук і реалізацію нових задумів ... Цей проект – про сучасність, хоча відсилання в ньому йде в тисячолітню історію. Про те, хто ми є насправді, і про нашого великого духовну спадщину».

Виробництвом проекту «Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття» займалася компанія «07 продакшн». Автори – Антон Нікітін та Ольга Марикуца. Продюсер – Євгенія Толстякова. Генеральний продюсер проекту – керівниця Inter Media Group Анна Безлюдна.

Минулого року «Інтер» отримав нагороду «ТЭФИ» за фільм «Тысяча лет на Афоне».

Зазначимо, що організатори «ТЭФИ» – Фонд «Академия Российского телевидения» (ФАРТ). Підтримка – Федеральне агентство друку та масових комунікацій РФ та Міждержавний фонд гуманітарного співробітництва держав-учасниць СНД.

На сайті ФАРТ повідомляється, що мета фестивалю – «формування єдиного інформаційного простору на території СНД і ближнього зарубіжжя, сприяння поширенню новітніх досягнень телемовлення, встановлення співпраці між телекомпаніями і професіоналами в галузі телебачення».

Ведучими церемонії нагородження стали ведуча російського «Первого канала» Аріна Шарапова і ведучий каналу «Россия-1» Андрій Малахов (на фото).

Цього року у фестивалі брали участь: Азербайджан (ЗАТ «Азербайджанське телебачення і радіомовлення», Вірменія («Другий вірменський телеканал»)), Білорусь (ТРК «Брест»), Казахстан (РТРК «Казахстан»), Киргизстан («Незалежне бешкетське телебачення»), Латвія (BW Production, телеканал NTV Baltija), Молдова (Exclusiv Media, NTV-Moldova, ТБ «Молдова-1»), Росія («Первый канал»), Таджикистан («Телебачення Таджикистан»), Узбекистан (Національна ТРК Узбекистану, ТРК Toshkent), Україна (телеканал «Інтер») та Естонія (Diafilm OUа).

Нагадаємо, у 2017 році український Friend`s Production, отримав «ТЭФИ» за російську версію «Від пацанки до панянки».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3872
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду