detector.media
09.10.2018 13:34
«Інтер» отримав нагороду від російського телевізійного фестивалю
«Інтер» отримав нагороду від російського телевізійного фестивалю
Телеканал «Інтер» повідомляє, що документальний проект «Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття» виробництва «07 продакшн» став лауреатом міжнародного фестивалю «ТЭФИ-Содружество», який щороку проводиться Фондом «Академия российского телевидения»

Про це йдеться в релізі каналу.

Цього року фестиваль на тему: «Образ Родины: время, место, судьба»  проводився з 4 по 7 жовтня у Ташкенті.

За повідомленням прес-служби каналу, документальний проект «Інтера», який отримав нагороду, розповідає про історію Києво-Печерської лаври.

«Я вітаю знімальну групу і всіх причетних до проекту, – прокоментував головний редактор каналу «Інтер», один із авторів проекту Антон Нікітін. – Звичайно, ми не заради нагород працюємо. Але гідна оцінка роботи мотивує на подальші звершення, творчий пошук і реалізацію нових задумів ... Цей проект – про сучасність, хоча відсилання в ньому йде в тисячолітню історію. Про те, хто ми є насправді, і про нашого великого духовну спадщину».

Виробництвом проекту «Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття» займалася компанія «07 продакшн». Автори – Антон Нікітін та Ольга Марикуца. Продюсер – Євгенія Толстякова. Генеральний продюсер проекту – керівниця Inter Media Group Анна Безлюдна.

Минулого року «Інтер» отримав нагороду «ТЭФИ» за фільм «Тысяча лет на Афоне».

Зазначимо, що організатори «ТЭФИ» – Фонд «Академия Российского телевидения» (ФАРТ). Підтримка – Федеральне агентство друку та масових комунікацій РФ та Міждержавний фонд гуманітарного співробітництва держав-учасниць СНД.

На сайті ФАРТ повідомляється, що мета фестивалю – «формування єдиного інформаційного простору на території СНД і ближнього зарубіжжя, сприяння поширенню новітніх досягнень телемовлення, встановлення співпраці між телекомпаніями і професіоналами в галузі телебачення».

Ведучими церемонії нагородження стали ведуча російського «Первого канала» Аріна Шарапова і ведучий каналу «Россия-1» Андрій Малахов (на фото).

Цього року у фестивалі брали участь: Азербайджан (ЗАТ «Азербайджанське телебачення і радіомовлення», Вірменія («Другий вірменський телеканал»)), Білорусь (ТРК «Брест»), Казахстан (РТРК «Казахстан»), Киргизстан («Незалежне бешкетське телебачення»), Латвія (BW Production, телеканал NTV Baltija), Молдова (Exclusiv Media, NTV-Moldova, ТБ «Молдова-1»), Росія («Первый канал»), Таджикистан («Телебачення Таджикистан»), Узбекистан (Національна ТРК Узбекистану, ТРК Toshkent), Україна (телеканал «Інтер») та Естонія (Diafilm OUа).

Нагадаємо, у 2017 році український Friend`s Production, отримав «ТЭФИ» за російську версію «Від пацанки до панянки».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY