У проекті «Ревізор: Магазини» на Новому каналі змінилася ведуча

У проекті «Ревізор: Магазини» на Новому каналі змінилася ведуча

14 Вересня 2018
4694
14 Вересня 2018
14:21

У проекті «Ревізор: Магазини» на Новому каналі змінилася ведуча

4694
Ведучою наступого сезону проекту Нового каналу «Ревізор: Магазини» замість Наталії Кудряшової стала Ірина Хоменко, яка також є ведучою проекту «Таємний агент. Пост-шоу»
У проекті «Ревізор: Магазини» на Новому каналі змінилася ведуча
У проекті «Ревізор: Магазини» на Новому каналі змінилася ведуча

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Можу з упевненістю сказати, що в магазинах і на ринках я – абсолютно «своя» людина. Тому була дуже рада, дізнавшись, що мене затвердили на роль ведучої», – прокоментувала ведуча.

За повідомленням прес-служби каналу, для нового сезону проекту знімальна група відвідала з перевірками Вінницю, Чернівці та Тернопіль.

За повідомленням каналу, два роки тому пані Хоменко пройшла кастинги і могла стати ведучою проекту «Ревізор», але в той час творча група віддала перевагу ресторатору і телеведучому Миколі Тищенку.

Новий сезон соціального реаліті «Ревізор: Магазини» Новий канал запустить навесні. Дату старту поки що не повідомляють.

Нагадаємо, «Ревізор: Магазини» – це відгалуження «Ревізора». Команда нового соціального реаліті вирушає в різні куточки України, щоб перевірити, наскільки чесні по відношенню до споживачів торгові точки.  У кожному місті перевіряється декілька локацій, в результаті глядач отримує відповідь, де безпечно купувати продукти, а куди заходити не варто.

10 квітня Новий канал показав спін-офф проекту «Ревізор» під назвою «Ревізор: Магазини», ведучою якого стала експерт по супермаркетам Наталя Кудряшова.

24 грудня 2016 року у Хмельницькому керівник супермаркету «Колібріс» завдав тілесних ушкоджень ведучій шоу «Ревізор: Магазини» пані Кудряшовій під час зйомок програми. Слідчі у Харкові відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 ККУ щодо заяви про перешкоджання знімальній групі програми.

Згодом у Новій Каховці команду «Ревізор.Магазини» закидали сирим м’ясом

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4694
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виктор
2017 дн. тому
Зміни не в кращу сторону.
Оксана
2017 дн. тому
Мне нравится Наталья как человек и как она ведет передачу. Без неё не представляю передачу.
Олег
2018 дн. тому
Когда проверки проводила эксперт всегда было доверие к ней. И многое благодаря Наталье узнал и в жизни её советами пользуюсь.
Сергій
2018 дн. тому
Поверніть Наталю до проекту
Алексей
2019 дн. тому
Жаль, что теперь наталья не ведёт передачу. Она мне нравилась и никогда не пропускал с ней выпуски
Irina
2020 дн. тому
Новый канал наступает на одни и те же грабли, никогда смена ведущих не приносила рейтинги.Так еще умудрились заменить высококвалифицированного специалиста Наталью Кудряшову какой-то девицей из телика.Странный выбор.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду