detector.media
14.09.2018 14:21
У проекті «Ревізор: Магазини» на Новому каналі змінилася ведуча
У проекті «Ревізор: Магазини» на Новому каналі змінилася ведуча
Ведучою наступого сезону проекту Нового каналу «Ревізор: Магазини» замість Наталії Кудряшової стала Ірина Хоменко, яка також є ведучою проекту «Таємний агент. Пост-шоу»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Можу з упевненістю сказати, що в магазинах і на ринках я – абсолютно «своя» людина. Тому була дуже рада, дізнавшись, що мене затвердили на роль ведучої», – прокоментувала ведуча.

За повідомленням прес-служби каналу, для нового сезону проекту знімальна група відвідала з перевірками Вінницю, Чернівці та Тернопіль.

За повідомленням каналу, два роки тому пані Хоменко пройшла кастинги і могла стати ведучою проекту «Ревізор», але в той час творча група віддала перевагу ресторатору і телеведучому Миколі Тищенку.

Новий сезон соціального реаліті «Ревізор: Магазини» Новий канал запустить навесні. Дату старту поки що не повідомляють.

Нагадаємо, «Ревізор: Магазини» – це відгалуження «Ревізора». Команда нового соціального реаліті вирушає в різні куточки України, щоб перевірити, наскільки чесні по відношенню до споживачів торгові точки.  У кожному місті перевіряється декілька локацій, в результаті глядач отримує відповідь, де безпечно купувати продукти, а куди заходити не варто.

10 квітня Новий канал показав спін-офф проекту «Ревізор» під назвою «Ревізор: Магазини», ведучою якого стала експерт по супермаркетам Наталя Кудряшова.

24 грудня 2016 року у Хмельницькому керівник супермаркету «Колібріс» завдав тілесних ушкоджень ведучій шоу «Ревізор: Магазини» пані Кудряшовій під час зйомок програми. Слідчі у Харкові відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 ККУ щодо заяви про перешкоджання знімальній групі програми.

Згодом у Новій Каховці команду «Ревізор.Магазини» закидали сирим м’ясом

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY