У День Незалежності СТБ покаже фільм про учасників Invictus Games

У День Незалежності СТБ покаже фільм про учасників Invictus Games

20 Серпня 2018
1383
20 Серпня 2018
10:54

У День Незалежності СТБ покаже фільм про учасників Invictus Games

1383
24 серпня о 22:50 телеканал СТБ покаже фільм «Нескорені та незалежні» про ветеранів АТО, які стали учасниками «Ігор нескорених» 2017 і 2018 років
У День Незалежності СТБ покаже фільм про учасників Invictus Games
У День Незалежності СТБ покаже фільм про учасників Invictus Games

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зазначено, що у фільмі розповідаються історії Олександра Чалапчія, Юрія Дмитренка, Євгенія Олексенка, Сергія Ільницького, Майю Москвич, Олександра Зозуляка, Андрія Усача, Олександра Белобоква.

Керівник проекту і головний сценарист фільму – Людмила Ковриженко.

«Всі герої 2014 року добровільно пішли на фронт. Вони стали залежні від своїх поранень, але знайшли в собі сили не зламатися, жити повноцінним життям і знову боротися за свою країну. На цей раз - на спортивній арені», – розповіла вона.

2018 року українська збірна вдруге візьме участь в Invictus Games - міжнародних мультидисциплінарних змаганнях колишніх і нинішніх військових, які отримали поранення в ході бойових дій. Минулого року в Торонто (Канада) наші герої стали найуспішнішими дебютантами, виборовши 14 медалей.

У 2018 році Invictus Games пройдуть у Сіднеї (Австралія). Українська команда змагатиметься у шістьох дисциплінах: пауерліфтинг, плавання, велоспорт на шосе, біг, веслування на тренажерах і стрільба з лука.

Нагадаємо, «Ігри нескорених» канал СТБ показуватиме з 20 по 27 жовтня у щоденній студії Інвіктус. Ведучий - Василь Вірастюк.

Як повідомляв «Детектор медіа», минулого року програма «Invictus – Ігри нескорених» виходила на телеканалі СТБ з 24 вересня по 1 жовтня. У щоденній студії Invictus ведучий Ігор Кондратюк разом із зірковими експертами розповідав про учасників і показував сюжети про їх перебування в Канаді.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1383
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду