detector.media
20.08.2018 10:54
У День Незалежності СТБ покаже фільм про учасників Invictus Games
У День Незалежності СТБ покаже фільм про учасників Invictus Games
24 серпня о 22:50 телеканал СТБ покаже фільм «Нескорені та незалежні» про ветеранів АТО, які стали учасниками «Ігор нескорених» 2017 і 2018 років

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зазначено, що у фільмі розповідаються історії Олександра Чалапчія, Юрія Дмитренка, Євгенія Олексенка, Сергія Ільницького, Майю Москвич, Олександра Зозуляка, Андрія Усача, Олександра Белобоква.

Керівник проекту і головний сценарист фільму – Людмила Ковриженко.

«Всі герої 2014 року добровільно пішли на фронт. Вони стали залежні від своїх поранень, але знайшли в собі сили не зламатися, жити повноцінним життям і знову боротися за свою країну. На цей раз - на спортивній арені», – розповіла вона.

2018 року українська збірна вдруге візьме участь в Invictus Games - міжнародних мультидисциплінарних змаганнях колишніх і нинішніх військових, які отримали поранення в ході бойових дій. Минулого року в Торонто (Канада) наші герої стали найуспішнішими дебютантами, виборовши 14 медалей.

У 2018 році Invictus Games пройдуть у Сіднеї (Австралія). Українська команда змагатиметься у шістьох дисциплінах: пауерліфтинг, плавання, велоспорт на шосе, біг, веслування на тренажерах і стрільба з лука.

Нагадаємо, «Ігри нескорених» канал СТБ показуватиме з 20 по 27 жовтня у щоденній студії Інвіктус. Ведучий - Василь Вірастюк.

Як повідомляв «Детектор медіа», минулого року програма «Invictus – Ігри нескорених» виходила на телеканалі СТБ з 24 вересня по 1 жовтня. У щоденній студії Invictus ведучий Ігор Кондратюк разом із зірковими експертами розповідав про учасників і показував сюжети про їх перебування в Канаді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY