Сюмар розповіла, чому припинила співпрацю з Порошенком

Сюмар розповіла, чому припинила співпрацю з Порошенком

30 Липня 2018
1979
30 Липня 2018
11:30

Сюмар розповіла, чому припинила співпрацю з Порошенком

1979
Вікторія Сюмар повідомила, що з травня не займається медійною складовою виборчого штабу Петра Порошенка.
Сюмар розповіла, чому припинила співпрацю з Порошенком
Сюмар розповіла, чому припинила співпрацю з Порошенком

Про це Вікторія Сюмар, голова парламентського комітету з питань свободи слова і інформаційної політики, сказала в інтерв’ю «Українській правді».       

«Ми зробили дослідження, провели фокус-групи, зробили свій варіант стратегії, запропонували свої гасла, які не були до кінця сприйняті, і все. З травня припинили співпрацю», - розповіла пані Вікторія.

За її словами, нічого поганого про команду президента вона сказати не може.

«У нього є своя усталена команда на чолі з Ігорем Гринівим, з якою він звик працювати. Ідеї Гриніва мають більший відгук у Порошенка, - зазначила пані Сюмар, - Зрештою, Гринів уже один раз попрацював, щоб Порошенко виграв вибори. Зрозуміло, що в президента є до нього довіра і стосовно другого терміну. Тобто там є інша команда, і вона працюватиме».

Як повідомляв «Детектор медіа», 5 липня українські медійники та експерти у різних галузях знань оголосили про створення національного громадського об’єднання «Виборча Рада UA» - постійної публічно діючої інтелектуально-експертної ради, яка має на меті впливати на хід виборчих кампаній 2019 року та зміст політики в Україні.

«Виборча Рада UA» має намір широко обговорювати та оцінювати програми політичних партій та окремих кандидатів, їхні команди та особисті якості.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1979
Читайте також
23.07.2018 12:26
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
7 298
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду