Призначено виконуючого обов’язки директора Українського інституту книги

Призначено виконуючого обов’язки директора Українського інституту книги

5 Лютого 2018
2897
5 Лютого 2018
18:56

Призначено виконуючого обов’язки директора Українського інституту книги

2897
Міністр культури України Євген Нищук призначив виконуючим обов’язки директора Українського інституту книги Сергія Ясинського до моменту, коли відбудеться конкурс і за його результатами буде визначено, хто очолюватиме Інститут далі.
Призначено виконуючого обов’язки директора Українського інституту книги
Призначено виконуючого обов’язки директора Українського інституту книги

Про це йдеться на сторінці Інституту в Facebook.

У повідомленні йдеться,  що великий управлінський досвід, ділові та людські якості Сергія Ясинського дадуть змогу забезпечити повноцінну діяльність Українського інституту книги, реалізацію його завдань і функцій, визначених законодавством, здійснення Інститутом проектів для розвитку вітчизняного книговидання, промоції читання, популяризації української культури.

Сергій Ясинський має ІІІ ранг державного службовця, нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Має три вищі освіти – гуманітарну, технічну та юридичну. У 2006-2012 роках обіймав посаду заступника голови Полтавської обласної державної адміністрації (ОДА). Також працював радником міністра енергетики та вугільної промисловості (2012-2013 рр.), міністра екології та природних ресурсів України (2016 р.).

Як повідомляв «Детектор Медіа», 13 липня 2017 року в Міністерстві культури України конкурсна комісія визначилася із очільником «Українського інституту книги». Найближчі 5 років державну установу повинна була очолювати колишня журналістка Тетяна Терен. Обрання керівника Українського інституту книги міністр культури Євген Нищук анонсував у березні 2017 року.

У липні 2017 року міністр культури Євген Нищук підписав контракт з Тетяною Терен, переможницею конкурсного добору на посаду  директора державної установи «Український інститут книги».

У січні призначена за результатами конкурсу у липні минулого року директорка Українського інституту книги Тетяна Терен написала заяву на звільнення з посади.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду