Фейкові новини є частиною гібридної війни - Порошенко

Фейкові новини є частиною гібридної війни - Порошенко

25 Січня 2018
1742
25 Січня 2018
10:10

Фейкові новини є частиною гібридної війни - Порошенко

1742
Президент України Петро Порошенко під час «Українського сніданку» у рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі назвав фейкові новини частиною гібридної війни Росії
Фейкові новини є частиною гібридної війни - Порошенко
Фейкові новини є частиною гібридної війни - Порошенко

«Важливо тримати курс, який тримає Україна, і захистити весь світ від фейкових новин», – цитує Президента «Українська правда».

«Фейкові новини дуже добре координуються, вони є частиною російської гібридної війни», – наголосив Петро Порошенко.

«Один із постійних членів Ради безпеки ООН є агресором, який веде діяльність на сході моєї країни», - зазначив він також.

Крім того, Президент розповів про розпочаті в Україні реформи та необхідність залучення інвестицій.

Як повідомляв «Детектор медіа», на урочистих зборах у понеділок, 22 січня, у Києві з нагоди Дня соборності та 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна спільно з європейськими партнерами шукає відповідь на запитання, як протидіяти російським фейкам. 

«Відповідь на запитання, як боротися з російською пропагандою, яка підриває суверенітет та демократію у всьому світі, зараз це вже визнано, шукають на рівні Євросоюзу та його окремих членів. Ми координуємо наші зусилля зовні з нашими партнерами, а всередині країни я розраховую на саморегуляцію та пропозиції з боку української медіа-спільноти», - заявив глава держави.

15 січня голова фракції партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Артур Герасимов запропонував створити робочу групу з підготовки законопроекту про протидію фейкам

Фото: president.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1742
Читайте також
01.03.2018 12:30
Дмитро Золотухін
для «Детектора медіа»
5 072
18.01.2018 12:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
6 722
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Подорожній
2105 дн. тому
Те що проблеми в українській журналістиці є, вповні очевидно! І це стосується національної безпеки країни, бо є частиною гібридної війни проти України! Так звана журналістська секта "Коло брехунів" у Рівному - це вже не смішно. Бо хтось прибирає до рук четверту владу...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду