detector.media
25.01.2018 10:10
Фейкові новини є частиною гібридної війни - Порошенко
Фейкові новини є частиною гібридної війни - Порошенко
Президент України Петро Порошенко під час «Українського сніданку» у рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі назвав фейкові новини частиною гібридної війни Росії

«Важливо тримати курс, який тримає Україна, і захистити весь світ від фейкових новин», – цитує Президента «Українська правда».

«Фейкові новини дуже добре координуються, вони є частиною російської гібридної війни», – наголосив Петро Порошенко.

«Один із постійних членів Ради безпеки ООН є агресором, який веде діяльність на сході моєї країни», - зазначив він також.

Крім того, Президент розповів про розпочаті в Україні реформи та необхідність залучення інвестицій.

Як повідомляв «Детектор медіа», на урочистих зборах у понеділок, 22 січня, у Києві з нагоди Дня соборності та 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна спільно з європейськими партнерами шукає відповідь на запитання, як протидіяти російським фейкам. 

«Відповідь на запитання, як боротися з російською пропагандою, яка підриває суверенітет та демократію у всьому світі, зараз це вже визнано, шукають на рівні Євросоюзу та його окремих членів. Ми координуємо наші зусилля зовні з нашими партнерами, а всередині країни я розраховую на саморегуляцію та пропозиції з боку української медіа-спільноти», - заявив глава держави.

15 січня голова фракції партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Артур Герасимов запропонував створити робочу групу з підготовки законопроекту про протидію фейкам

Фото: president.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY