Як ЗМІ висвітлюють затримання Саакашвілі (ФОТО, ВІДЕО)

Як ЗМІ висвітлюють затримання Саакашвілі (ФОТО, ВІДЕО)

5 Грудня 2017
2493
5 Грудня 2017
13:20

Як ЗМІ висвітлюють затримання Саакашвілі (ФОТО, ВІДЕО)

2493
Сьогодні, 5 грудня, вдома в екс-президента Грузії, колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі відбувся обшук, а згодом співробітники Служби безпеки України та Генеральної прокуратури його затримали. Прямий канал, NewsOne, «112 Україна», «Еспресо», «Громадське», 5 канал, «24», ZIK ведуть телевізійні прямі трансляції подій, а ТСН.ua, «Українська правда», «Радіо Свобода», УНН, УНІАН, «Страна.ua» та інші ЗМІ ведуть онлайн-трансляції
Як ЗМІ висвітлюють затримання Саакашвілі (ФОТО, ВІДЕО)
Як ЗМІ висвітлюють затримання Саакашвілі (ФОТО, ВІДЕО)

Зранку, о 7:45, про обшуки вдома у Міхеїла Саакашвілі повідомив на своїй сторінці у Facebook екс-заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе.

9:00 Міхеїл Саакашвілі під час обшуку в його квартирі в центрі Києва виліз на дах будинку та погрожував зістрибнути.

відео "Радіо Свобода"

10:21 СБУ повідомила, що спільно з Генпрокуратурою затримала Саакашвілі у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України (Сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності – ред).

фото УНІАНу

10:23 Активісти заблокували автомобіль СБУ із Саакашвілі. Щонайменше п’ятьох осіб затримали. Правоохоронці застосовують газ.

фото "Українська правда"

12:20 Генпрокурор України Юрій Луценко провів для журналістів брифінг та заявив, що Саакашвілі проводив акції за Сергія Курченка. Як доказ журналістам демонструються перехоплені телефонні розмови.

фото, відео Прямого каналу

13:00 На вул.Трьохсвятительській активісти заблокували автомобіль СБУ, у якому спецпризначенці намагаються вивезти Саакашвілі на допит.

фото "Українська правда"

13:40 Прихильники Саакашвілі звільнили його з машини СБУ.

Заглавне фото: Reuters

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2493
Читайте також
15.09.2017 13:00
Мар'яна Олійник
Світлана Остапа
Юлія Шестакова
4 082
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду