«Громадське радіо» зібрало на розвиток 200 тис грн

«Громадське радіо» зібрало на розвиток 200 тис грн

14 Березня 2017
2559
14 Березня 2017
15:35

«Громадське радіо» зібрало на розвиток 200 тис грн

2559
З листопада 2016 року в рамках кампанії по збору коштів Громадська організація «Громадське радіо» отримала від доброчинців 200 тис грн, яких вистачить на оплату доставки супутникового сигналу
«Громадське радіо» зібрало на розвиток 200 тис грн
«Громадське радіо» зібрало на розвиток 200 тис грн

Про це «Громадське радіо» повідомляє на сторінці у Facebook.

«Наші доброчинці довірили нам вже більше 200 000 гривень на розвиток Громадського радіо. Дякуємо. Цих грошей вистачить на оплату доставки супутникового сигналу на 6 місяців, – йдеться в повідомленні.– «Громадське радіо розташоване та виготовляє свої програми у Києві.  Однак, більшість передавачів знаходяться у регіонах. Аби швидко та безперешкодно доставляти свою продукцію до передавачів, які уже потім передають її до радіоприймачів нашої аудиторії, Громадське радіо використовує супутник».

Як зазначено, вартість такої послуги коштує 31 500 гривень щомісяця.

«Кампанія по збору коштів триває. Нам ще потрібно оплатити придбання 4-х ліцензій на отримання радіочастот», – йдеться в повідомленні радіо.

Свої внески можна зробити на сайті «Сіпльнокошт» – колективному фіннасуванню проектів. 

«Основним джерелом фінансування «Громадського радіо», як зазначено на сайті, «є пожертви інституцій та приватні пожертвування».

Нагадаємо, у листопаді 2016 року Громадська організація «Громадське радіо» оголосила нову кампанію по збору коштів. Команді потрібно 3 млн гривень, щоб отримати нові ліцензії на мовлення у нових містах, закупити, встановити та обслуговувати техніку, а також для того, щоби випускати нові програми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2559
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду