Оксана Гаврилюк займатиметься соціальними проектами на військову тематику

Оксана Гаврилюк займатиметься соціальними проектами на військову тематику

31 Липня 2017
5416
31 Липня 2017
13:13

Оксана Гаврилюк займатиметься соціальними проектами на військову тематику

5416
Екс-голова прес-служби Міністерства оборони України Оксана Гаврилюк працюватиме над новим проектом – Інформаційно-координаційним центром, який займатиметься популяризацією та героїзацією українських військових
Оксана Гаврилюк займатиметься соціальними проектами на військову тематику
Оксана Гаврилюк займатиметься соціальними проектами на військову тематику

Про це вона повідомила «Детектору медіа».

«Наказом міністра я вже звільнена. Зараз якраз находжусь на етапі здачі своєї посади і завершення всіх документальних речей, – сказала вона. – З посади пішла, бо треба рухатись вперед. Я позиціоную себе як фахівець в сфері комунікацій і вважаю, що на сьогоднішній день на цій посаді я змогла зробити багато позитивних речей...».

За словами пані Гаврилюк, далі вона працюватиме над Інформаційно-координаційним центром.

«Рік тому ми з командою однодумців планували і створили Інформаційно- координаційний центр, який би дав змогу об’єднати зусилля усіх наших однодумців за різними напрямками, – популяризація ЗСУ, героїзація наших ветеранів АТО,  питання гендерної політики. Взагалі, соціальними проблемами наших військових», – уточнила пані Гаврилюк.

За її словами, Центр буде організацією у статусі благодійного фонду та координуватиме і об’єднуватиме зусилля волонтерських організацій, благодійних фондів, які займаються питаннями військових.

«Це, можливо, фотовиставки, книги, зйомки фільмів, організація круглих столів, аби привернути увагу громадськості до певних проблем, які у нас є», – сказала вона.

Екс-очільниця прес-служби Міноборони повідомила, що наразі працює над відкриттям музею АТО в Умані: «Ініціатором виступили українські журналісти після загибелі Андрія Кизила, героя України».

Пані Гаврилюк сподівається на співпрацю з Міністерством оборони України.

Нагадаємо, про своє звільнення пані Гаврилюк повідомила 29 липня у Facebook.

За часів роботи Оксани Гаврилюк у Міноборони були створені: Курси для журналістів, дворівнева акредитація для ЗМІ, радіо «Армія ФМ», оперативний прес-центру в Авдіївці (Донецька область); запроваджено роботу мобільних прес-груп в районі проведення АТО.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5416
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду