detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
31.07.2017 13:13
Оксана Гаврилюк займатиметься соціальними проектами на військову тематику
Оксана Гаврилюк займатиметься соціальними проектами на військову тематику
Екс-голова прес-служби Міністерства оборони України Оксана Гаврилюк працюватиме над новим проектом – Інформаційно-координаційним центром, який займатиметься популяризацією та героїзацією українських військових

Про це вона повідомила «Детектору медіа».

«Наказом міністра я вже звільнена. Зараз якраз находжусь на етапі здачі своєї посади і завершення всіх документальних речей, – сказала вона. – З посади пішла, бо треба рухатись вперед. Я позиціоную себе як фахівець в сфері комунікацій і вважаю, що на сьогоднішній день на цій посаді я змогла зробити багато позитивних речей...».

За словами пані Гаврилюк, далі вона працюватиме над Інформаційно-координаційним центром.

«Рік тому ми з командою однодумців планували і створили Інформаційно- координаційний центр, який би дав змогу об’єднати зусилля усіх наших однодумців за різними напрямками, – популяризація ЗСУ, героїзація наших ветеранів АТО,  питання гендерної політики. Взагалі, соціальними проблемами наших військових», – уточнила пані Гаврилюк.

За її словами, Центр буде організацією у статусі благодійного фонду та координуватиме і об’єднуватиме зусилля волонтерських організацій, благодійних фондів, які займаються питаннями військових.

«Це, можливо, фотовиставки, книги, зйомки фільмів, організація круглих столів, аби привернути увагу громадськості до певних проблем, які у нас є», – сказала вона.

Екс-очільниця прес-служби Міноборони повідомила, що наразі працює над відкриттям музею АТО в Умані: «Ініціатором виступили українські журналісти після загибелі Андрія Кизила, героя України».

Пані Гаврилюк сподівається на співпрацю з Міністерством оборони України.

Нагадаємо, про своє звільнення пані Гаврилюк повідомила 29 липня у Facebook.

За часів роботи Оксани Гаврилюк у Міноборони були створені: Курси для журналістів, дворівнева акредитація для ЗМІ, радіо «Армія ФМ», оперативний прес-центру в Авдіївці (Донецька область); запроваджено роботу мобільних прес-груп в районі проведення АТО.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY