У День журналіста НСЖУ закликала колег до солідарності

У День журналіста НСЖУ закликала колег до солідарності

6 Червня 2017
2268
6 Червня 2017
08:21

У День журналіста НСЖУ закликала колег до солідарності

2268
Голова Національної спілки журналістів України (НСЖУ) Сергій Томіленко привітав колег із професійним святом та закликав медійників до солідарності
У День журналіста НСЖУ закликала колег до солідарності
У День журналіста НСЖУ закликала колег до солідарності

Про це йдеться на сайті Спілки та сторінці пана Томіленка у Facebook.

«Наша професія – одна  з найважчих, а тепер – і  найнебезпечніших. Останні роки довели, що не тільки в зоні військових дій, а й на мирних територіях наші колеги нерідко ризикують здоров’ям і навіть життям, виконуючи свої професійні обов’язки.

Ми визнаємо, що журналістика в Україні – не захищена. І розуміємо, що захищатися треба самостійно. Самостійно відстоювати своє право на професійну, об’єктивну, незалежну журналістику. Але через це ми стаємо сильнішими, здобуваємо новий досвід, вчимося боротися і перемагати. І дуже важливо робити це згуртовано, ставати на захист колег, допомагати одне одному і підтримувати.

Давайте будемо солідарними! Бо тільки наша спільна позиція може дійсно зробити медіа четвертою владою в Україні.

Усім нам хочеться мирних тем, позитивних новин, поменше ризиків і викликів. Але вони все одно будуть, бо це особливості нашої професії. І саме тому напередодні нашого свята дозвольте побажати вам мужності і витримки, стійкості духу, віри у свої сили і натхнення на нові звершення. І всім нам – спокою та миру.

Залишайтеся вірними собі, і ми обов’язково подолаємо все!», – привітала НСЖУ своїх колег.

Нагадаємо, 6 червня 1992 року Національну спілку журналістів України переважною більшістю голосів було прийнято до лав Міжнародної федерації журналістів.

День журналіста України встановлено Указом Президента у 1994 році.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2268
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду