Star Media шукає таланти з досвідом у кіно

Star Media шукає таланти з досвідом у кіно

1 Червня 2017
1630
1 Червня 2017
14:44

Star Media шукає таланти з досвідом у кіно

1630
Компанія Star Media оголосила міжнародний конкурс Star Shorts для сценаристів, акторів, операторів, продюсерів та блогерів з досвідом у кіно
Star Media шукає таланти з досвідом у кіно
Star Media шукає таланти з досвідом у кіно

Про це повідомляє прес-служба Star Media.

Пошук талантів відбувається через інтернет. Прийняти участь може спеціаліст будь-якої країни не молодше 18-ти років. Для того, щоб стати учасником конкурсу, необхідно надіслати web-movie до 12 хвилин.

«Відео повинні бути надихаючими і цікавими, неполітичною, соціальної спрямованості. Ми не обмежуємо учасників вибором тематики, але обмежуємо рамками умов по розміщенню і монетизації відео, виставленими Google», – зазначено в релізі.

Процес голосування в конкурсі буде розділений на два періоди. Під час першого – користувачі своїми переглядами голосуватимуть за те відео, яке їм сподобається найбільше. Журі розгляне роботи, які наберуть не менше 10 тис переглядів.

Під час другого періоду голосування журі обиратиме переможця з точки зору професійного виконання, розкриття обраної теми; креативного підходу; художнього виконання; сюжету сценарію; акторського виконання.

Конкурс буде проводитись у п’ять етапів і триватиме до 29 серпня. Переможці стануть відомі 30 серпня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1630
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду