detector.media
01.06.2017 14:44
Star Media шукає таланти з досвідом у кіно
Star Media шукає таланти з досвідом у кіно
Компанія Star Media оголосила міжнародний конкурс Star Shorts для сценаристів, акторів, операторів, продюсерів та блогерів з досвідом у кіно

Про це повідомляє прес-служба Star Media.

Пошук талантів відбувається через інтернет. Прийняти участь може спеціаліст будь-якої країни не молодше 18-ти років. Для того, щоб стати учасником конкурсу, необхідно надіслати web-movie до 12 хвилин.

«Відео повинні бути надихаючими і цікавими, неполітичною, соціальної спрямованості. Ми не обмежуємо учасників вибором тематики, але обмежуємо рамками умов по розміщенню і монетизації відео, виставленими Google», – зазначено в релізі.

Процес голосування в конкурсі буде розділений на два періоди. Під час першого – користувачі своїми переглядами голосуватимуть за те відео, яке їм сподобається найбільше. Журі розгляне роботи, які наберуть не менше 10 тис переглядів.

Під час другого періоду голосування журі обиратиме переможця з точки зору професійного виконання, розкриття обраної теми; креативного підходу; художнього виконання; сюжету сценарію; акторського виконання.

Конкурс буде проводитись у п’ять етапів і триватиме до 29 серпня. Переможці стануть відомі 30 серпня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY