У Трампа проведуть великі зміни, аби запобігти наступним витокам інформації у ЗМІ

У Трампа проведуть великі зміни, аби запобігти наступним витокам інформації у ЗМІ

28 Травня 2017
1292
28 Травня 2017
15:13

У Трампа проведуть великі зміни, аби запобігти наступним витокам інформації у ЗМІ

1292
Президент США Дональд Трамп і його радники, намагаючись стримати наростаючу кризу через справу про зв'язки з РФ, яка загрожує президентству, збираються зробити перестановки в команді і створити «військовий штаб» в Білому домі. В Білому домі також планують набагато агресивніше боротися з витоками інформації про контакти колег Трампа, в тому числі його зятя і старшого радника Джареда Кушнера, з Росією.
У Трампа проведуть великі зміни, аби запобігти наступним витокам інформації у ЗМІ
У Трампа проведуть великі зміни, аби запобігти наступним витокам інформації у ЗМІ

Про це пише газета The Washington Post, передає «Українська правда».

В Білому домі збираються також переглянути спосіб спілкування з громадськістю. План передбачає, що Дональд Трамп буде проводити часті поїздки по всій країні, в ході яких буде спілкуватися зі своїми прихильниками. Також в Білому домі переглянуть хід і характер проведення брифінгів, що можливо зменшить в них роль прес-секретаря Шона Спайсера.

Газета пише, що можливо в команду Трампа будуть повернуті члени передвиборного штабу, серед яких екс-менеджер кампанії Корі Левандовскі, звільнений майже рік тому, і його зам Девід Боссі. Відзначається, що Боссі зробив своє ім'я в політиці за рахунок розслідувань про Біла і Гіларі Клінтон протягом 20 років.

Раніше газета The Washington Post повідомила, що зять президента США Джаред Кушнер і посол Росії в США Сергій Кисляк обговорювали можливість створення секретного і безпечного каналу зв'язку між перехідною командою Дональда Трампа і Кремлем.

Під час прес-конференції 26 травня на італійській Сицилії, де проходив саміт «Групи семи», радники Дональда Трампа Герберт Раймонд МакМастер і Ґарі Кон відмовилися коментувати цю ситуацію, повідомляє «Радіо Свобода».

«Ми не будемо коментувати Джареда», – сказав Кон.

ФБР уже перевіряє Джареда Кушнера через зустріч з російським послом Сергієм Кисляком та головою російського державного «Внєшекономбанку» у грудні 2016 року. Увага ФБР до Кушнера не означає, що слідчі підозрюють його у скоєнні злочину чи мають намір його звинуватити, інформують ЗМІ.

ФБР, кілька комітетів Конгресу і спеціальний радник, призначений Міністерством юстиції, досліджують заяви про втручання Росії у вибори в США в 2016 році і можливі зв’язки між командою Трампа і Росією. Кушнер – єдиний чинний посадовець Білого дому, дії якого детально аналізують.

Нагадаємо, у травні Президент США Дональд Трамп заявив, що може скасувати щоденні брифінги для преси, оскільки працівники його адміністрації «не можуть говорити з ідеальною точністю».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1292
Читайте також
15.05.2017 14:30
Юрій Луканов
«Детектор медіа»
1 279
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду