detector.media
28.05.2017 15:13
У Трампа проведуть великі зміни, аби запобігти наступним витокам інформації у ЗМІ
У Трампа проведуть великі зміни, аби запобігти наступним витокам інформації у ЗМІ
Президент США Дональд Трамп і його радники, намагаючись стримати наростаючу кризу через справу про зв'язки з РФ, яка загрожує президентству, збираються зробити перестановки в команді і створити «військовий штаб» в Білому домі. В Білому домі також планують набагато агресивніше боротися з витоками інформації про контакти колег Трампа, в тому числі його зятя і старшого радника Джареда Кушнера, з Росією.

Про це пише газета The Washington Post, передає «Українська правда».

В Білому домі збираються також переглянути спосіб спілкування з громадськістю. План передбачає, що Дональд Трамп буде проводити часті поїздки по всій країні, в ході яких буде спілкуватися зі своїми прихильниками. Також в Білому домі переглянуть хід і характер проведення брифінгів, що можливо зменшить в них роль прес-секретаря Шона Спайсера.

Газета пише, що можливо в команду Трампа будуть повернуті члени передвиборного штабу, серед яких екс-менеджер кампанії Корі Левандовскі, звільнений майже рік тому, і його зам Девід Боссі. Відзначається, що Боссі зробив своє ім'я в політиці за рахунок розслідувань про Біла і Гіларі Клінтон протягом 20 років.

Раніше газета The Washington Post повідомила, що зять президента США Джаред Кушнер і посол Росії в США Сергій Кисляк обговорювали можливість створення секретного і безпечного каналу зв'язку між перехідною командою Дональда Трампа і Кремлем.

Під час прес-конференції 26 травня на італійській Сицилії, де проходив саміт «Групи семи», радники Дональда Трампа Герберт Раймонд МакМастер і Ґарі Кон відмовилися коментувати цю ситуацію, повідомляє «Радіо Свобода».

«Ми не будемо коментувати Джареда», – сказав Кон.

ФБР уже перевіряє Джареда Кушнера через зустріч з російським послом Сергієм Кисляком та головою російського державного «Внєшекономбанку» у грудні 2016 року. Увага ФБР до Кушнера не означає, що слідчі підозрюють його у скоєнні злочину чи мають намір його звинуватити, інформують ЗМІ.

ФБР, кілька комітетів Конгресу і спеціальний радник, призначений Міністерством юстиції, досліджують заяви про втручання Росії у вибори в США в 2016 році і можливі зв’язки між командою Трампа і Росією. Кушнер – єдиний чинний посадовець Білого дому, дії якого детально аналізують.

Нагадаємо, у травні Президент США Дональд Трамп заявив, що може скасувати щоденні брифінги для преси, оскільки працівники його адміністрації «не можуть говорити з ідеальною точністю».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY