Луцький журналіст продає на аукціоні можливість випити кави з медійниками

Луцький журналіст продає на аукціоні можливість випити кави з медійниками

15 Травня 2017
1312
15 Травня 2017
16:37

Луцький журналіст продає на аукціоні можливість випити кави з медійниками

1312
У Луцьку журналіст Мирослав Ватащук організовує благодійний аукціон, на якому продаюється можливість випити кави із місцевими журналістами та прес-секретарями. Усі вилучені кошти спрямують на потреби Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, де лікуються та проходять реабілітацію військові
Луцький журналіст продає на аукціоні можливість випити кави з медійниками
Луцький журналіст продає на аукціоні можливість випити кави з медійниками

Про це пише Інститут масової інформації з повідомленням на «ВолиньPost».

«Отже, суть проста. Це - інтернет-базар, на якому продають медійників. Ну, не зовсім продають. Продається саме змога попити кави. Лоти - волинські журналісти, блогери, прес-секретарі, ведучі... Словом, всі ті, хто формує ваш інформаційний день», – повідомив журналіст Ватащук.

Купити спілкування із лотом можна на сторінці акції у Facebook.

На продаж виставлена можливість попити кави з лотом-медійником. Стартова ціна кожного лоту – 100 гривень. Учасники аукціоні смакуватимуть кавою у «Львівській майстерні шоколаду».

«Ставки робимо у коментарях під світлиною з дописом лоту. Мінімальний крок ставки – 10 гривень, але може бути і більшим, тільки кратним 10 грн. А також, так би мовити, спецпослуга – анонімна ставка. Якщо хтось не бажає “світитися” у змаганні, про неї можна повідомити в приват адміністратору, і той оголосить про анонімну ставку. Якщо протягом 24 годин ставка не підвищується - учасник, який запропонував найвищу ціну, оголошується переможцем», – пояснив умови акції журналіст.

Згодом, як повідомляється, покупець має переказати вказану у власній ставці суму на картку ПриватБанк № 4149 - 4978 - 3453 - 2105 (Ватащук Мирослав Васильович) та надіслати у приват адміністратору аукціону скрін-шот чи фотодоказ проведення оплати.

«Після цього лот і покупець отримують сертифікат на безкоштовний напій із кавової карти у Львівській майстерні шоколаду і домовляються поміж собою про зручні дату/час смакування неперевешеної кави», – йдеться у повідомленні.

Фото: "Геометрия"

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1312
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду