detector.media
15.05.2017 16:37
Луцький журналіст продає на аукціоні можливість випити кави з медійниками
Луцький журналіст продає на аукціоні можливість випити кави з медійниками
У Луцьку журналіст Мирослав Ватащук організовує благодійний аукціон, на якому продаюється можливість випити кави із місцевими журналістами та прес-секретарями. Усі вилучені кошти спрямують на потреби Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, де лікуються та проходять реабілітацію військові

Про це пише Інститут масової інформації з повідомленням на «ВолиньPost».

«Отже, суть проста. Це - інтернет-базар, на якому продають медійників. Ну, не зовсім продають. Продається саме змога попити кави. Лоти - волинські журналісти, блогери, прес-секретарі, ведучі... Словом, всі ті, хто формує ваш інформаційний день», – повідомив журналіст Ватащук.

Купити спілкування із лотом можна на сторінці акції у Facebook.

На продаж виставлена можливість попити кави з лотом-медійником. Стартова ціна кожного лоту – 100 гривень. Учасники аукціоні смакуватимуть кавою у «Львівській майстерні шоколаду».

«Ставки робимо у коментарях під світлиною з дописом лоту. Мінімальний крок ставки – 10 гривень, але може бути і більшим, тільки кратним 10 грн. А також, так би мовити, спецпослуга – анонімна ставка. Якщо хтось не бажає “світитися” у змаганні, про неї можна повідомити в приват адміністратору, і той оголосить про анонімну ставку. Якщо протягом 24 годин ставка не підвищується - учасник, який запропонував найвищу ціну, оголошується переможцем», – пояснив умови акції журналіст.

Згодом, як повідомляється, покупець має переказати вказану у власній ставці суму на картку ПриватБанк № 4149 - 4978 - 3453 - 2105 (Ватащук Мирослав Васильович) та надіслати у приват адміністратору аукціону скрін-шот чи фотодоказ проведення оплати.

«Після цього лот і покупець отримують сертифікат на безкоштовний напій із кавової карти у Львівській майстерні шоколаду і домовляються поміж собою про зручні дату/час смакування неперевешеної кави», – йдеться у повідомленні.

Фото: "Геометрия"

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY