Канал «Україна» покаже фільм «Капітанша» за сценарієм Гнєдаш

Канал «Україна» покаже фільм «Капітанша» за сценарієм Гнєдаш

11 Травня 2017
9792
11 Травня 2017
15:35

Канал «Україна» покаже фільм «Капітанша» за сценарієм Гнєдаш

9792
15 травня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 16-серійної авантюрної мелодрами «Капітанша».
Канал «Україна» покаже фільм «Капітанша» за сценарієм Гнєдаш
Канал «Україна» покаже фільм «Капітанша» за сценарієм Гнєдаш

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За словами режисера Володимира Янощука, серіал буде наповнений яскравими пригодницькими історіями.

«Спеціально для зйомок ми задіяли безліч суден – океанські суховантажні судна, величезні кораблі, розкішні яхти, – розказав він. – Наша історія сповнена пригод – у ній буде і захоплення корабля, і нічний шторм, а головній героїні навіть доведеться звільняти моряків, котрих взяли в полон сомалійські пірати. До речі, піратське селище та сцени з морськими розбійниками ми знімали в Лімассолі».

Головну роль в мелодрамі «Капітанша» виконує акторка Анна Михайловська.

«Моя героїня – добра, чесна, вихована дівчина. На її долю випадають досить складні випробування, – сказала вона. – Але вона знайде в собі сили впоратися з ситуацією, аби знову знайти віру в себе і життя».

У стрічці також зіграли: Олександр Ратніков, Віталій Салій, Микола Боклан, Леонід Громов, Олександр Попов, Маргарита Шубіна, Анжеліка Гирич, Борис Хвошнянський і багато інших.

Оператор-постановник – Сергій Борденюк, автор сценарію – Тетяна Гнєдаш. Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «ЕйБіСі Фільм Україна». Зйомки фільму проходили в Києві, Одеській області та на Кіпрі.

Прем’єра стрічки відбудеться 15 травня о 21:00 на каналі «Україна».

Нагадаємо, 5 травня стартували зйомки нової україномовної мелодрами «Обручка з рубіном» власного виробництва каналу «Україна» за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Прем’єра стрічки відбудеться в ефірі каналу в новому осінньому сезоні.

Нагадаємо, за сценарієм пані Гнєдаш нещодавно телеканал «Україна» розпочав зйомки 20-серійної мелодрами «Місто закоханих».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9792
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду