detector.media
11.05.2017 15:35
Канал «Україна» покаже фільм «Капітанша» за сценарієм Гнєдаш
Канал «Україна» покаже фільм «Капітанша» за сценарієм Гнєдаш
15 травня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 16-серійної авантюрної мелодрами «Капітанша».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За словами режисера Володимира Янощука, серіал буде наповнений яскравими пригодницькими історіями.

«Спеціально для зйомок ми задіяли безліч суден – океанські суховантажні судна, величезні кораблі, розкішні яхти, – розказав він. – Наша історія сповнена пригод – у ній буде і захоплення корабля, і нічний шторм, а головній героїні навіть доведеться звільняти моряків, котрих взяли в полон сомалійські пірати. До речі, піратське селище та сцени з морськими розбійниками ми знімали в Лімассолі».

Головну роль в мелодрамі «Капітанша» виконує акторка Анна Михайловська.

«Моя героїня – добра, чесна, вихована дівчина. На її долю випадають досить складні випробування, – сказала вона. – Але вона знайде в собі сили впоратися з ситуацією, аби знову знайти віру в себе і життя».

У стрічці також зіграли: Олександр Ратніков, Віталій Салій, Микола Боклан, Леонід Громов, Олександр Попов, Маргарита Шубіна, Анжеліка Гирич, Борис Хвошнянський і багато інших.

Оператор-постановник – Сергій Борденюк, автор сценарію – Тетяна Гнєдаш. Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займалася компанія «ЕйБіСі Фільм Україна». Зйомки фільму проходили в Києві, Одеській області та на Кіпрі.

Прем’єра стрічки відбудеться 15 травня о 21:00 на каналі «Україна».

Нагадаємо, 5 травня стартували зйомки нової україномовної мелодрами «Обручка з рубіном» власного виробництва каналу «Україна» за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Прем’єра стрічки відбудеться в ефірі каналу в новому осінньому сезоні.

Нагадаємо, за сценарієм пані Гнєдаш нещодавно телеканал «Україна» розпочав зйомки 20-серійної мелодрами «Місто закоханих».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY