«112 Україна» покаже президентські вибори у Франції в спецпроекті

«112 Україна» покаже президентські вибори у Франції в спецпроекті

6 Травня 2017
1327
6 Травня 2017
11:04

«112 Україна» покаже президентські вибори у Франції в спецпроекті

1327
Спецпроект «Французька весна», присвячений другому туру виборів президента у Франції, вийде в ефірі телеканалу «112 Україна» 6 травня.
«112 Україна» покаже президентські вибори у Франції в спецпроекті
«112 Україна» покаже президентські вибори у Франції в спецпроекті

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Спецпроект триватиме з 20:10 до 21:00 6 травня. А 7 і 8 травня спеціальний кореспондент «112 Україна», який продовжуватиме працювати в ці дні у Франції, буде стежити за виборами майбутнього президента і повідомлятиме важливі новини з місця події - періодично включитиметься в прямий ефір каналу. 

У прямих включеннях можна буде спостерігати за настроями французьких громадян напередодні і в день виборів, почути, що вони думають про кандидатів в президенти - Еммануеля Макрона і Марін Ле Пен - і дізнатися, кому вони віддають перевагу.

Як вибір французів вплине на геополітику в цілому і, зокрема, на відносини Франції з Україною? Чи буде майбутній президент підтримувати вступ України в НАТО? Який політичний курс візьме Франція: на зміцнення відносин з Європейським Союзом або піде на зближення з Росією? На ці та інші актуальні питання в ефірі «112 Україна» відповідатимуть гості студії - представники українського політикуму, відомі політологи та журналісти - які крім іншого зроблять власні прогнози щодо майбутнього Франції з новим президентом.

Увесь день 7 травня телеканал буде стежити за тим, що відбувається у Франції: робити прямі включення і аналізувати хід подій другого туру президентських виборів.

Перший тур виборів президента у Франції пройшов 23 квітня. Телеканал «112 Україна» також висвітлював його в форматі спецпроекту.

Нагадаємо, кандидат в президенти Франції Еммануель Макрон заявив, що виключає можливість присутності журналістів російських державних ЗМІ - телеканалу Russia Today (RT) і новинного агентства Sputnik - на своїх передвиборних заходах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1327
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду