detector.media
06.05.2017 11:04
«112 Україна» покаже президентські вибори у Франції в спецпроекті
«112 Україна» покаже президентські вибори у Франції в спецпроекті
Спецпроект «Французька весна», присвячений другому туру виборів президента у Франції, вийде в ефірі телеканалу «112 Україна» 6 травня.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Спецпроект триватиме з 20:10 до 21:00 6 травня. А 7 і 8 травня спеціальний кореспондент «112 Україна», який продовжуватиме працювати в ці дні у Франції, буде стежити за виборами майбутнього президента і повідомлятиме важливі новини з місця події - періодично включитиметься в прямий ефір каналу. 

У прямих включеннях можна буде спостерігати за настроями французьких громадян напередодні і в день виборів, почути, що вони думають про кандидатів в президенти - Еммануеля Макрона і Марін Ле Пен - і дізнатися, кому вони віддають перевагу.

Як вибір французів вплине на геополітику в цілому і, зокрема, на відносини Франції з Україною? Чи буде майбутній президент підтримувати вступ України в НАТО? Який політичний курс візьме Франція: на зміцнення відносин з Європейським Союзом або піде на зближення з Росією? На ці та інші актуальні питання в ефірі «112 Україна» відповідатимуть гості студії - представники українського політикуму, відомі політологи та журналісти - які крім іншого зроблять власні прогнози щодо майбутнього Франції з новим президентом.

Увесь день 7 травня телеканал буде стежити за тим, що відбувається у Франції: робити прямі включення і аналізувати хід подій другого туру президентських виборів.

Перший тур виборів президента у Франції пройшов 23 квітня. Телеканал «112 Україна» також висвітлював його в форматі спецпроекту.

Нагадаємо, кандидат в президенти Франції Еммануель Макрон заявив, що виключає можливість присутності журналістів російських державних ЗМІ - телеканалу Russia Today (RT) і новинного агентства Sputnik - на своїх передвиборних заходах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY